Oana Roman, pierderi masive în domeniul financiar, din cauza coronavirusului. „Ne vom baza pe venitul din pensia mamei”

Publicat pe

Oana Roman se află printre vedetele care traversează o perioadă grea din punct de vedere financiar, în urma epidemiei de coronavirus. Vedeta a povestit într-un mesaj pe contul de socializare, că trece prin momente delicate din cauza lipsei banilor și că cel mai probabil va ajunge să trăiască din pensia mamei sale.

Oana Roman, pierderi masive în domeniul financiar, din cauza coronavirusului. „Ne vom baza pe venitul din pensia mamei'Oana Roman, pierderi masive în domeniul financiar, din cauza coronavirusului. „Ne vom baza pe venitul din pensia mamei'

„De joi stăm în casă cu toții pentru că situația pare că se agravează', a scris Oana Roman, pe Instagram. „Mai am doar un singur client care mai are activități, restul au închis activitatea și tipul de muncă pe care îl prestez eu necesită în mare parte evenimente, deplasări și filmări care sunt imposibile acum', a mai adăugat vedeta.

 Oana Roman a anunțat că se implică în această criză și a lansat oferte de a întinde o mână către micile afaceri și artizanii care sunt pe minus din cauza crizei de COVID-19, potrivit Spynews.

„Dacă stau acasă vreau măcar să pot face un bine atâta timp cât pot și am putere. Nu încasez nimic în această perioadă și în curând ne vom baza pe venitul din pensia mamei, dar ne vom reveni dacă rămânem sănătoși și încrezători', a mai transmis Oana Roman.

Ce pensie are Mioara Roman

Mioara Roman  a avut probleme financiare în urmă cu doar 2 ani, iar după ajutorul pe care l-a primit de la fiicele sale, fosta soție a lui Petre Roman a reușit să se mute într-un apartament. Astfel că, Mioara Roman ar primi pe lună o pensie de 2.100 de lei după o viață în care a lucrat ca profesoară de arabă, potrivit Click.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter