(P) WINTER SALE: bijuteriile tale preferate FREYWILLE cu -30% discount!

Publicat pe

FREYWILLE începe noul an cu o selecţie de bijuterii din cele mai îndrăgite şi populare colecţii, disponibile acum la un preţ special în campania WINTER SALE.

Descoperă bijuteriile ce intensifică cele mai frumoase emoții printr-o paletă coloristică vibrantă și un design simbolic inspirat de picturi celebre, arta baletului sau destinații exotice.

Exprimă-ţi stilul și achiziţionează-ţi acum bijuteria preferată, cu 30% discount!

Cercei Cabochon din setul  Adele Bloch – Bauer
Preț: 2.260 Lei
Preț special: 1.582 Lei

Brățară Miss din setul Adele Bloch – Bauer
Preț: 3.120 Lei
Preț special: 2.184 Lei

 

Celebra pictură Hope II', în care artistul austriac Gustav Klimt a ales să exprime una dintre cele mai puternice emoții ale omenirii, a fost sursa de inspirație a setului de bijuterii HOPE.

Pandantiv Flower din setul Hope
Preț: 2.160 Lei
Preț special: 1.512 Lei

Brățară Diva din setul Hope
Preț: 4.260 Lei
Preț special: 2.982 Lei

 

Prin setul de bijuterii SWAN LAKE artiștii FREYWILLE aduc un tribut baletului artistic. Imortalizat în bijuterii prețioase, designul zugrăveste în nuanțe suave natura misterioasă și seducătoare a baletului. Culorile armonioase și tușele de aur ilustrează îmbinarea pătimasă dintre pasiunea dansatorului, muzică, grație și vitalitate.

Ceas Helena din setul Swan Lake
Preț: 9.270 Lei
Preț special: 7.017 Lei

Inel Diva din setul Swan Lake
Preț: 1.990 Lei
Preț special: 1.393 Lei

Bijuteriile din setul GLORIOUS FIREBIRD te poartă într-o lume imaginară, a poveștilor rusești înconjurate de o aură suprarealistă și plină de mister. Mistica pasăre de foc ocupă un rol esenţial în poveştile ruseşti, ea fiind un simbol pentru frumuseţe, sănătate, strălucire şi prosperitate.

Brățară Royal din setul Glorious Firebird
Preț: 5.090 Lei
Preț special: 3.563 Lei

Inel Miss din setul Glorious Firebird
Preț: 1.510 Lei
Preț special: 1.057 Lei

Încarcă-te cu energia nemărginită și ritmurile puternice ce caracterizează spiritul Africii! Pentru designul setului SAFARI, artişti FREYWILLE s-au inspirat din călătoriile legendare prin savana africană: imprimeurile rafinate de tip leopard, ghepard, zebra şi girafa sunt îmbinate cu tonuri vii şi printuri etnice sofisticate.

Cercei Waterdrops din setul Safari
Preț: 3.580 Lei
Preț special: 2.506 Lei

Plic Soirée Viennoise din setul Safari
Preț: 6.320 Lei
Preț special: 4.424 Lei

Alege bijuteria FREYWILLE preferată şi adaugă strălucire ținutei tale în sezonul rece!

Campania este valabilă în limita stocului disponibil, în perioada 18 – 29 ianuarie, atât în locațiile FREYWILLE din București cât și în Online Boutique.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter