Primul soţ al Corinei Dănilă este un prezentator TV celebru: „M-a păcălit și m-a luat de nevastă!” / De ce s-a destrămat căsnicia lor

Publicat pe

Corina Dănilă este una dintre cele mai populare vedete de televiziune, dar şi o actriţă îndrăgită, însă viaţa ei privată a fost mereu învăluită de mister. Nu este foarte cunoscut faptul că primul ei soţ a fost prezentatorul TV Valentin Moraru, căsnicia lor destrămându-se din cauza distanţei.

 

Primul soţ al Corinei Dănilă este un prezentator TV celebru: „M-a păcălit și m-a luat de nevastă!' / De ce s-a destrămat căsnicia lorPrimul soţ al Corinei Dănilă este un prezentator TV celebru: „M-a păcălit și m-a luat de nevastă!' / De ce s-a destrămat căsnicia lor

Corina Dănilă şi Valentin Moraru s-au cunoscut la Pro TV, locul lor comun de muncă.

„L-am cunoscut pe soțul meu la PRO TV. M-a păcălit Valentin Moraru, care prezinta știrile din sport, și m-a luat de nevastă. Dar cred că l-am păcălit și eu pe el…', mărturisea Corina Dănilă, în urmă cu ceva timp.

Căsnicia lor nu a durat foarte mult, până în 1999, de vină fiind distanţa. La vremea respectivă, Corina Dănilă făcea naveta la Chișinău din pricina muncii. Ulterior separării de Valentin Moraru, Corina Dănilă a trăit o poveste de iubire cu omul de afaceri Peter Imre, însă nu au ajuns la altar.

Corina Dănilă a mai trăit o frumoasă poveste de dragoste cu pilotul Norris Măgeanu. În anul 2004, Corina a adus-o pe lume pe fetiţa lor, Rianna. Din păcate, cei doi şi-au spus adio cinci ani mai târziu. 

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter