Reducere de Black Friday la produsele cosmetice și naturiste

Publicat pe

Numărătoarea inversă a reducerilor a intrat în linie dreaptă – mai sunt doar 3 zile până ce se dă startul cumpărăturilor de Black Friday! Magazinele însă și-au afișat deja oferta, pentru că se așteaptă vânzări-record în această perioadă, în care prețurile scad și până la 70%.

 

Pe data de 18 noiembrie începe Black Friday în majoritatea magazinelor, oferta fiind extrem de variată, de la produse electronice și de telefonie mobilă, cosmetice, ceasuri și bijuterii, haine, încălțăminte și accesorii fashion, până la cărți și materiale didactice.

 

Cele mai multe magazine au anunțat reduceri și pentru data de 25 noiembrie, așadar nu e exclus ca cele două perioade de reduceri să se extindă peste ambele weekenduri, vom beneficia cu siguranță de Black Weekend, o ofertă practic de nerefuzat. Magazinele participante vor avea, ca în fiecare an, oferte extrem de tentante, iar asta face ca alegerea să devină dificilă.

 

Dat fiind că se apropie Sărbătorile, interesul pentru produse pentru cosmetice este mare, cu atât mai mult cu cât, mai ales dacă îți dorești să  faci cadouri unor persoane de sex feminin, paleta este extrem de largă și poți surprinde plăcut persoanele dragi ție. Așadar, este momentul potrivit să începi căutarea și să alegi, dintre nenumăratele oferte, produsul de beauty preferat. Această perioadă e așteptată cu mare nerăbdare și de doamne și domnișoare, care, cu siguranță, au deja pe lista de cumpărături o mulțime de produse cosmetice care acum pot fi achiziționate la prețuri mult mai accesibile. Creme, parfumuri, săpunuri, șampoane, produse de make-up, cosmetice profesionale, dar și produse naturiste – toate acestea vă așteaptă în magazinele dedicate vouă!

 

Iată care sunt magazinele care au anunțat reduceri la produsele cosmetice și naturiste:

elefant.ro

AVON

aoro.ro

1001cosmetice.ro

cupio

Farmec

Yves Rocher

Senso Days

AllBeauty.ro

SOLE

Nail Shop

Divisima

Vegis

PLANTUM.RO

Plafar

Bottega Verde.ro

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter