Ryan Reynolds şi Blake Lively aşteaptă al treilea copil. Actriţa şi-a dezvăluit sarcina pe covorul roşu, unde a păşit pe tocuri înalte şi o rochie super sexy

Publicat pe

Actorii Ryan Reynolds şi Blake Lively, căsătoriţi din 2012, aşteaptă al treilea copil. Actriţa în vârstă de 31 de ani a apărut la premiera filmului „Pokémon: Detective Pikachu', pentru care Reynolds şi-a împrumutat vocea, într-o rochie galbenă, super sexy, care i-a dezvăluit burtica. Chiar dacă sarcina este destul de avansată, atât actrița, cât și soțul ei au păstrat secretul, luând prin surprindere pe toată lumea.

Ryan Reynolds şi Blake Lively aşteaptă al treilea copil. Actriţa şi-a dezvăluit sarcina pe covorul roşu, unde a păşit pe tocuri înalte şi o rochie super sexyRyan Reynolds şi Blake Lively aşteaptă al treilea copil. Actriţa şi-a dezvăluit sarcina pe covorul roşu, unde a păşit pe tocuri înalte şi o rochie super sexy

Ryan Reynolds şi Blake Lively au doi copii, un băiat pe nume James (4 ani) şi o fiică Inez (2 ani). „Mi-am dorit întotdeauna o familie mare. Mi-ar plăcea să am 30 de copii, dacă aş putea', a mărturisit în trecut actriţa, cunoscută din filmul „Gossip Girl', pentru Allure.

Lively a mai spus că îşi doreşte, pentru copiii ei, „aceeaşi viaţă normală' pe care au avut-o ei. Ei au renunţat la nebunia de la Hollywood pentru o viaţă liniştită în Bedfort, New York, de dragul celor mici.

Ryan Reynolds şi Blake Lively s-au întâlnit în 2010, la filmările pentru „Green Lantern'. 

Libertatea.ro
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă