Schimb de replici între Dan Negru și Cabral, despre TVR. De ce s-au contrazis cele două vedete

Publicat pe

Schimb de replici între Dan Negru și Cabral despre TVR. Dan Negru a distribuit de curând, pe pagina sa de Facebook, o imagine cu audiențele pe care emisiunile TV le făceau acum aproape 20 de ani, atunci când el prezenta show-ul Ciao Darwin, la Antena 1. Cabral s-a numărat printre cei care i-au comentat.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Schimb de replici între Dan Negru și Cabral despre TVR. Pe atunci, la TVR 1 exista încă Surprize, Surprize ceea ce ținea postul național pe primele poziții.

Schimb de replici între Dan Negru și Cabral, despre TVR. De ce s-au contrazis cele două vedeteSchimb de replici între Dan Negru și Cabral, despre TVR. De ce s-au contrazis cele două vedete

Schimb de replici între Dan Negru și Cabral despre TVR. Celebrul prezentator al Revelioanelor de la Antena 1 susține că posturile de televiziune private nu ar mai fi ajuns unde sunt acum dacă TVR se menținea pe poziții.

„Așa arăta interesul publicului pentru tv acu’ 18 ani…Făceam „Ciao Darwin” la vremea aia șI TVR , televiziunea de stat, era in top audiențe.

Dacă televiziunea publică ar fi rămas la fel de puternică, alea particulare ar fi avut azi mai puțini bani din publicitate pentru ca TVR ar fi fost un jucător important', a scris Dan Negru, pe Facebook.

Schimb de replici între Dan Negru și Cabral despre TVR: „Statul, fraier, a rămas păgubit…'

În aceleași timp, Dan Negru spune că televiziunea de stat se află acum un declin pentru că „unii' au dezmembrat-o și a „aruncat-o la fier vechi'.

„Un TVR ca RAI-ul italian care are , de exemplu, „The Voice” era azi o miză. Cei care au dezmembrat televiziunea publică și au dat-o la fier vechi au fost vizionari pentru afacerile lor.

Statul, fraier, a rămas păgubit…TVR e fabrica de stat , desfăcută bucată cu bucată și dată la fier vechi…Așa arăta „fabrica” acum 18 ani, cu „furnalele” duduind', și-a încheiat postarea Dan Negru.

Citește și: Dan Negru, după ce Cleopatra Stratan s-a măritat cu Edward Sanda: „A trecut la alt desert'

Citește și: Dan Negru, afaceri de succes în construcții și agricultură. Are zeci de hectare, lângă Timișoara

Citește și: Cabral, în rol de tată. Cum e viața cu o fiică adolescentă și cu un bebeluș: „Nu sunt deloc popular, ba chiar din contră'/ EXCLUSIV

Citește și: Andreea si Cabral Ibacka – Fără scandal nu există paradis [FOTO si VIDEO]

Cabral nu este de acord cu afirmațiile lui Dan Negru

Postarea prezentatorului de la Antena 1 a fost văzută și de Cabral Ibacka, care lucrează la postul concurent, Pro TV. Cu diplomație, vedeta l-a contrazis pe Dan Negru.

„Danule, eu nu cred că ăsta e rolul TVR, să facă bani. Cred că românii plătesc pentru TVR pentru alte lucruri, mai importante. Aș prefera ca televiziunea de stat să toace bani în continuare, dar cu folos.

Să reușească programe prin care să educe, să ajute, să informeze, să susțină și să lase «gălăgia pe bani» pentru comerciali', i-a comentat Cabral pe Facebook.

Ce sfat i-a dat Cabral lui Dan Negru

Totodată, Cabral l-a dat ca exemplu pozitiv de un proiect din ultimii ani care a avut succes la TVR. La final, i-a dat și un sfat.

Uite, Virgil Ianțu a făcut treabă bună cu proiectul lui de pe TVR. Și mai sunt câteva produse bune

Problema este că nu reușesc să facă mai multe chestii apetisante, care să justifice banii care sunt cheltuiți acolo. Nu sunt cenzor de calitate, nu fac eu lista cu «aia e bună, aia e rea».

Dar, când te uiți pe audiențe, vezi că nu reușesc să atragă public cu produsele lor. Și treaba asta mi se pare tristuță' este replica lui Cabral Ibacka, de pe Facebook.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter