Vila lui Irinel Columbeanu, de la Izvorani, a fost scoasă la vânzare pe o sumă fabuloasă. Cât costă dacă vrei să stai aici, cu chirie

Publicat pe

Irinel Columbeanu a rămas fără vila de la Izvorani de opt ani, iar de ceva timp sa mutat cu chirie într-un apartament cu două camere. Între timp, locuința, care are 15 dormitoare și multe obiecte de artă,  a fost scoasă la vânzare pe o sumă impresionantă. De altfel, te costă mult și dacă vrei să locuiești cu chirie, în locuința de lux.

Vilă de vânzare/închiriere Snagov, 10.000 mp teren, 2.500 mp construcţie. 15 dormitoare cu baie şi dressing propriu fiecare, saună, piscină interioară şi exterioară, ponton, 5 bărci la lac, bucătărie profesională. Ideal hotel, spa, clinică detox, azil privat sau locaţie de evenimente'– aceasta este descrierea folosită de o agenţie imobiliară care vinde proprietăţi de lux, scrie Click.

De altfel, pe site-ul agenției se află mai multe imagini din locuința în care cândva au locuit Irinel Columbeanu și Monica Gabor.

Iată că palatul de la Izvorani', aşa cum a fost denumit odinioară, se poate vinde, închiria cu tot cu mobilier şi obiectele de artă aferente. 3,9 milioane de euro costă întreg domeniul, şi 15.000 de euro pe lună dacă se doreşte „doar' închirierea.

Vila lui Irinel Columbeanu, de la Izvorani, a fost scoasă la vânzare pe o sumă fabuloasă. Cât costă dacă vrei să stai aici, cu chirieVila lui Irinel Columbeanu, de la Izvorani, a fost scoasă la vânzare pe o sumă fabuloasă. Cât costă dacă vrei să stai aici, cu chirie

Eduard Mircea Uzunov, preşedintele agenției, a declarat faptul că Irinel Columbeanu nu mai este proprietar încă din anul 2012.

Da, vila de la Snagov se poate cumpăra sau închiria. Nu aş vrea să fie marketată drept palatul de la Izvorani', mai ales că de opt ani nu se mai află în proprietatea lui Irinel Columbeanu.

Imobilul arată foarte bine, este spaţios şi se poate închiria pentru preţul de 15.000 de euro. A cui este acum, din păcate, nu vă pot comunica. Vă mulţumesc!', a confirmat bărbatul.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter