Dana Nălbaru şi Dragoş Bucur au adoptat o fetiţă. Prima fotografie cu familia completă

Publicat pe

Dana Nălbaru şi actorul Dragoş Bucur au confirmat că şi-au mărit familia după ce au înfiat o fetiţă. Iată cum arată cei cinci împreună!

 

Cei doi au înfiat recent o fetiţă, însă nu au dorit să ofere mai multe detalii despre micuţă. Cuplul, căsătorit din 2005, mai are doi copii, pe Sofia, în vârstă de 11 ani, şi pe Kadri, în vârstă de doi ani şi patru luni.

Aceştia au mers toţi miercuri seară la premiera filmului „Hawaii, în care Dragoş Bucur joacă alături de Rodica Lazăr, Andi Vasluianu, Cristina Flutur şi Gheorghe Ifrim.

Dana a recunoscut pe Facebook faptul că au adoptat o fetiţă însă a avut câteva precizări de făcut.

„Sunt cu Dragoș în mașină, pe drum spre Galați. Citesc știrile. Scrie despre noi că am adoptat o fetiță. Da, e adevărat. Ne bucurăm de ceva timp de acest lucru, nu vrem să vorbim prea mult despre el. Ce nu e adevărat în știre e că acest lucru s-a întâmplat în urmă emisiunii pe care Dragoș o prezintă. N-are nicio legătură. Ne doream de mai demult și am parcurs toți pașii legali.
Va îmbrățișez pe toți! Și să știți că e minunată.”, a scris Dana Nălbaru.

Foto: PR, Facebook

Cristina Pîrvu

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter