5 tendinţe despre păr de care trebuie să uiţi anul acesta. S-au demodat

Publicat pe

5 tendinţe despre păr de care trebuie să uiţi în 2018. Nu ştii ce tunsoare să îţi faci anul acesta pentru a avea un look nou şi fresh? Este momentul să uiţi de coafurile plictisitoare, de breton sau de ombre şi să optezi pentru altceva. Specialistul are sfaturi preţioase pentru tine. 

Cristi Pascu este de părere că ombrele atât de cerute şi de îndrăgite de către femei deja s-au demodat. Anul acesta trebuie să uiţi de ele, dar şi de messy hair. Iată 5 tendinţe pe care trebuie să le eviţi.

Nu se mai poartă părul negru

Părul vopsit negru a început să piardă din popularitate încă de acum doi ani, iar în anul 2018 va dispărea complet. Părul negru îmbătrânește și noi
trăim vremuri în care fiecare încearcă să dea timpul înapoi prin tot felul de trucuri', declară Cristi Pascu.
Fără breton gros 

Bretonul gros al nu mai este la căutare în noul an. Este o coafură oarecum învechită, iar în noul an tendința este de lejeritate și jovialitate. Veți vedea foarte multe coafuri naturale, cu fruntea lasată liberă. Vom întâlni și breton, însă acesta va fi lejer și versatil', continu Cristi Pascu.

2018, ultimul an cu Ombre

Trendul Ombre a pierdut mult teren în 2017 și cred că acesta va fi ultimul an în care doamnele și domnișoarele vor mai veni la salon cu această cerință. Ombre a fost atât de mult cerut în ultimii ani încât a ajuns un fel de uniformă' în coafură. În anul 2018 se pune accent pe originalitate'.

Adio, Messy Hair!

Coafurile messy hair sunt și ele depășite. Trendul durează deja de câtiva ani buni, iar în 2018 le recomand femeilor să ne surprindă prin curaj, originalitate și coafuri mai îndrăznețe'.

Fără accesorii metalice

A cam apus și epoca accesoriilor metalice. Coronițele, accesoriile metalice foarte mari și agrafele au fost atât de uzitate încât au ajuns să plictisească. Vor fi înlocuite de panglici de catifea sau funde', declară Cristi Pascu.
Cristi Pascu

Cristi Pascu

Foto: Pinterest, PR
Cristina Pîrvu
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter