7 secrete anti-aging de la celebrități

Publicat pe

Unele celebrități îmbătrânesc cu eleganță, în timp ce despre cele mai multe se poate spune că au descoperit secretul tinereții veșnice. Iată 7 dintre cele mai importante secrete anti-aging direct de la sursă!

 

 

 

Halle Berry – Are o rutină extrem de strictă de îngrijire a pielii, pentru a-și păstra tenul proaspăt și strălucitor și, de asemenea, folosește creme cu factor de protecție pe tot parcursul anului. „Îmi curăț, tonific și hidratez tenul de două ori pe zi, în fiecare zi. Folosesc protecție solară pe tot parcursul anului, chiar și iarna, pe care o întind într-un strat gros, pentru a mă asigura că sunt perfect protejată', declară vedeta.

 

 

 

 

Winona Ryder – Pare să nu fi îmbătrânit o zi din anii 90, iar asta pentru că mănâncă multe salate și bea multă apă. „Mănâncă extrem de sănătos, și cred că asta e foarte important', declară makeup artistul ei. „Poate sună plictisitor, dar fata asta chiar mănâncă o mulțime de salată. Și știți paharele acelea uriașe pe care lumea le umple cu suc? Ea și le umple pe ale ei cu apă.'

 

 

 

 

Charlize Theron –  E convinsă că look-ul său perfect se datorează și faptului că folosește cremă cu protecție solară. „Cred cu tărie în cremele sunblock. Le folosesc iarna, când plouă și chiar și când e înnorat – tot timpul. Și nu doar pe cele cu SPF 15, le folosesc pe cele cu factor 50. Cinci-zero! Este o parte foarte importantă a rutinei mele de hidratare',  declară actrița.

 

 

 

 

 

Demi Moore – Actrița jură că faptul că se demachiază în fiecare seară și că are grijă să-și hidrateze pielea în mod constant reprezintă motivul look-ului său atât de tineresc. „Pielea mea e extrem de sensibilă, deci folosesc produse fără parfum, simple, pure. Și mă hidratez, mă hidratez, mă hidratez  – asta e cea mai importantă lecție pe care am învățat-o de la mama mea și pe care le-o repet și eu mereu fetelor mele. Nu contează cât de târziu ajung acasă, îmi fac timp pentru a-mi curăța și hidrata fața. Cred cu tărie că, dacă te concentrezi asupra îngrijirii pielii, aceasta va fi sănătoasă și chiar nu vei avea nevoie de prea mult machiaj.'

 

 

 

 

 

Heidi Kloom – După părerea ei, dacă vrei să îmbătrânești frumos trebuie să ai grijă să nu slăbești prea tare. „Acesta este cel mai important secret pe care ar trebui să-l știe o femeie care înaintează în vârstă: nu slăbi prea mult! Când ești numai mușchi, vei sfârși prin a fi prea trasă la față, iar asta te va face să arăți cu 5 sau zece ani mai bătrână', spune Heidi.

 

 

 

 

 

Jennifer Aniston – Din fericire, actrița a fost binecuvântată cu gene bune, deci îmbătrânirea nu prea reprezintă o problemă pentru ea, dar, pentru a dobândi un aspect hidratat al pielii, bea extrem de multă apă. „Beau multă apă și, nu în ultimul rând, folosesc produse pentru față de calitate. Atenție însă, e foarte important să nu exagerați cu aceste produse! De asemenea, e foarte important să dormiți atât cât trebuie.'

 

 

 

 

 

Jennifer Lopez – Vedeta insistă asupra faptului că somnul regulat în fiecare noapte, exercițiile practicate constant, hidratarea, consumul fructelor și al vegetalelor proaspete și folosirea cremelor cu protecție solară sunt modul prin care ea reușește să-și păstreze strălucirea tinerească. „Îmi pare rău, dar e adevărat! Mă gândesc că faptul că beau multă apă și mănânc multe fructe și legume (le iau după mine mereu) are un rol important în menținerea aspectului pielii mele', a declarat Jennifer și, la cât de bine arată, nu putem să nu o credem pe cuvânt.

 

Foto: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter