Acasă la Răzvan Fodor

Publicat pe

Că Răzvan Fodor a renunțat, după aproape 17 ani, la apartamentul lui cu două camere „de derbedeu' din zona Berceni este în sine un eveniment pentru toți cei care îl cunosc. Faptul că a făcut asta pentru a se muta cu familia într-o casă cu două etaje de lângă București este finalul fericit a aproape doi ani de căutări.

 

Fodor

 

Când am ajuns la ei acasă, lui Răzvan și Irinei încă nu le venea să creadă că după ani de locuit într-un apartament tip stu­dio au atâția metri pătrați la dispoziție. Se mutaseră de nici trei săptămâni în „casa cu trandafiri și petreceri, cum le place să o numească, și mărturisesc că demult nu am mai văzut oameni atât de entuziasmați că au făcut acest pas. Chiar dacă munca de renovare nu se încheia­se nici pe departe, iar noi, cum să spun, aproape că i-am pus în fața faptului împli­nit venind la ei cu lumini și camere într-o zi cu cod galben de ninsoare. Dar știam de doi ani că visează să se mute într-o casă spațioasă, deci ne-am considerat părtași la marea realizare a prezentatorului Mas­terchef. Foarte încântată de vizita noastră a fost Diana care, la aproape cinci ani, știa clar că nu mai vrea să se întoarcă la vechea casă. După ce mi-am îndeplinit cu succes (cred) misiunea de mesager că­tre tatăl său, pe care voia să îl anunțe în șoaptă cât de mult îl iubește, am primit de la Diana și acordul cu privire la ma­chiajul mamei sale: „E superbă, mai tre­buie doar să îi adăugați aripile de zână. Copilul e obișnuit cu adulți în preajmă, părinții având foarte mulți prieteni care îi vizitează și mai des de când s-au mutat la casă și care de cele mai multe ori rămân peste noapte, în mansarda dedicată ex­clusiv oaspeților. Adevărul e că Răzvan și Irina sunt gazde minunate și în general un cuplu foarte relaxat. Nu degeaba există pe o etajeră o replică a statuetei Oscar, cu mesajul „Best family.

 

Răzvan, acum vreo doi ani v-am între­bat când vă luați casă și tu mi-ai zis că, dacă îți dau 200.000 de euro mâine, te apuci de treabă. Cum ați reușit să luați casa, într-un final?

Mă întrebi dacă am făcut rost de ăia 200.000 de euro? (râde) De dat nu mi i-a dat nimeni, nici nu i-am avut, nici nu i-am câștigat. Am pornit așa, în gol. Știi cum se spune, că vedetele fac bani, frate! Ei bine, nu e așa. Tot auzeam oameni în preajma noastră spunând „mi-am luat casă, un chilipir, mare noroc am avut. Noi nu credeam că nouă ni se va întâmpla una ca asta, să-mi și placă o casă, să fie și prețul OK, dar uite că ni s-a întâmplat, am găsit casa. Ne-am luat după căldura locului, a avut o karmă bună. Nașa casei este Adela Popescu, care ne e foarte bună prietenă. Ea m-a sunat și mi-a spus că prietena ei care se ocupă cu imobiliare are un site cu locuințe de vânzare în Popești Leordeni. Asta pe care am luat-o noi tocmai fuse­se postată cu câteva ore înainte când am intrat noi pe site. Ne-am urcat în mașină și am venit să vedem casa cu trandafiri. Agenta ne-a tot dus la alte case, dar noi am insistat că am văzut o casă cu tran­dafiri la poartă. Și asta a fost, am aplicat apoi pentru credit ipotecar și iată-ne!

 

Nebunia renovării când a început?

Irina: Noi am achitat casa în iulie și ne-am mutat aici pe 22 decembrie.

Răzvan: Da, am avut două săptămâni de stat cu muncitorii în casă. Aia a fost o experiență… Nu că neplăcută, dar e ciu­dat să te trezești dimineața cu muncitorii în casă, îți dorești un pic de intimitate.

I: În living era o măsuță de șantier, ne în­tâlneam acolo dimineața noi doi cu Nicu, Ion și Radu. Și cu Puiu, finul nostru de la Buzău, care a supravegheat lucrările. După ce dimineața ne beam cafeaua cu ei, eu plecam la muncă ciufulită, cu un coc în creștetul capului, seara mă întor­ceam de pe teren direct acasă și montam mobilă cot la cot cu ei. Mi-am cumpărat și o bormașină electrică pentru asta. Fo­dor a supravegheat lucrările, stătea cu ei de dimineața până seara, pleca să cumpe­re ce era nevoie, a bătut depozite în lung și-n lat. A devenit expert. (râde)

 

Continuarea în numărul de februarie al revistei VIVA! la standurile de presă din 2 februarie

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter