Actriţa Claire Holt a pierdut sarcina. A fost operată după ce inima bebeluşului a cedat

Publicat pe

Actriţa Claire Holt a pierdut sarcina. Celebra actriţă a trecut la început de primăvară printr-o situaţie extrem de delicată. Vedeta se entuziasmase că va deveni mamă pentru prima oară, însă au apărut complicaţii, iar ea a fost urcată imediat pe masa de operaţie. 

Claire Holt a devenit celebră în urma rolurilor pe care le-a interpretat  în celebrele seriale precum „Jurnalele Vampirilor', „The Originals” şi „H2O'. Din păcate, nu vin veşti tocmai bune din partea actriţei. Ea trăieşte o dramă de câteva zile. Copilul pe care îl purta în pântece a murit. Spera ca anul acesta să îşi strângă în braţe bebeluşul.

Imadiat cum inima micuţului a cedat, ea a fost urcată pe masa de operaţie. După intervenţie a făcut o imagine pe care recent a urcat-o pe Instagram alături de un mesaj sfâşietor.

„Am făcut poza asta acum 10 zile, cât timp aşteptam operaţia după ce inima bebeluşul meu scump a cedat. I-am trimis-o logodnicului meu în camera de aşteptare, ca să-i arăt că sunt ok. Nu eram. Nu m-am simţit niciodată atât de sfâşiată. Am dezbătut dacă să împărtăşesc acest lucru atât de curând şi încă îmi este teamă să fac o luptă atât de privată publică, dar o fac oricum, pentru că este important. Am petrecut ore pe internet căutând femei care au trecut prin ceva similar. Eram disperată să găsesc pe cineva, oricine, care să fi avut trăirile mele. Cineva îmi spunea că despresia şi singurătatea sunt normale. Că asta nu era din vina mea. Că nu o să fiu aşa rănită toată viaţa. Am găsit însă o comunitate în care multe femei trăiesc aceeaşi dramă.”, a notat actriţa.

Claire Holt, celebră în serialul H2O

Claire Holt a jucat rolul Emmei Gilbert în H2O, o față răsfățată, încrezătoare în forțele proprii, care poate îngheța apă. Carieră blondinei a luat însă avant și mai mare o dată cu apariția să în serialul „The Vampire Diaries”, în rolul Rebekahai, înainte de asta făcând parte din distribuția producțiilor „Mean Girls 2”, „Pretty Little Liars” și „Blue Like Jazz”.

Foto: Instagram, Captură Youtube

Cristina Pîrvu

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter