Actrița Liliane Montevecchi a murit la 85 de ani

Publicat pe

O veste tristă a luat prin surprindere pe toată lumea. Celebra actriță Liliane Montevecchi a murit la vârsta de 85 de ani. Liliane Montevecchi era o veterană a scenei și reușise să îmbine glamourul vechi cu puțină extravaganță. 

Actrița s-a stins din viață pe data de 29 iunie, însă despre moartea acesteia s-a aflat abia la trei zile. Liliane Montevecchi și-a dat ultima suflare în locuința ei din Manhattan. Actriţa a fost răpusă de cancer de colon, după cum anunță presa internațională. Marc Rosen, prietenul vedetei, a fost cel care a confimat vestea cea tristă.

Liliane Montevecchi s-a născut în 1932 la Paris şi a făcut pe parcusul vieţii balet, apoi s-a orientat spre televiziune şi actorie. A jucat în King Creole, The Living Idol, The Sad Sack şi multe alte filme. În 1982 a primit Premiul Tony pentru cea mai bună actriţă în rol secundar într-un musical.

FOTO: Hepta

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter