Adela Popescu a plecat în Grecia, cu familia. Cum e vacanţa lui Alexandru

Publicat pe

Adela Popescu a plecat în Grecia. Zilele trecute, prezentatoarea TV alături de soţul său şi de copil, Alexandru, au părăsit ţara pentru o vacanţă de neuitat, în Grecia. Au mers o oră şi jumătate cu avionul pentru a se bucura de câteva zile pe plajă. Iată cum se comportă băieţelul lor!

Prezentatoarea de la „Vorbeşte lumea” se află pentru câteva zile în Grecia. Are şi laptopul cu ea pentru a ţine legătura cu fanii săi şi pentru a veni mereu cu veşti noi despre escapada lor în trei. Da, în trei de data aceasta! Radu şi Alexandru sunt cu ea!

Unde mai pui că în burtică este şi al treilea membru al familiei, o fetiţă sau un băiat!. Drumul până în Grecia, cu avionul, nu a fost obositor nici pentru ei, nici pentru cel mic. Au zburat aproximativ o oră, timp în care Alexandru a dormit. Când au ajuns acolo au întâmpinat dificultăţi, Alexandru nu a avrut să se schimbe, dar când a văzut marea s-a liniştit.

Cei doi părinţi fac cu rândul pentru a-l supraveghea pe cel mic, dar au descoperit la hotel şi un loc de joacă, unde o persoană, contra unei sume de bani, are grijă de micuţi.

Cei trei stau la plajă, cât timp Alexandru nu doarme, merg la masă, se bucură de soare! Adela a explicat pe blogul său cât de bine se simte.

„Astăzi, după plajă, bălăceala, joacă, pe la 10:30 mai exact, l-am dus din nou. Adică exact în intervalul în care soarele arde îngrozitor. Stă într-un spațiu răcoros, înconjurat de toate jucăriile din lume până se face ora de somn.

Până atunci, însă, avem un timp al nostru în care citim, bem un frappuccino, înotam și ne uităm în zare, în mare, în…unde ne taie capul, liberi. 🙂 Ne judecați? Treaba voastră. Noi avem de gând să repetăm figura în fiecare zi până plecăm, na! 🙂

Adela Popescu a plecat în Grecia, cu familia. Cum e vacanţa lui AlexandruAdela Popescu a plecat în Grecia, cu familia. Cum e vacanţa lui Alexandru

Foto: Facebook 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter