Adela Popescu a plecat în prima vacanță cu fiul ei. Iată cum este „vacanța lui Alexandru”!

Publicat pe

După îndelungi așteptări, pregătiri și sfaturi, Adela Popescu a plecat în prima vacanță alături de fiul ei, Alexandru. Destinația aleasă: Grecia.

Prima vacanță a lui Alexandru a fost îndelung dezbătută de către Adela, care și-a dorit ca totul să fie absolut perfect și să nu întâmpine nicio problemă. Și pentru că anul trecut nu a putut să se bucure de un concediu în toată regula pentru că fiul ei abia se născuse, în acest an Grecia a fost alesă ca destinație de vacanță încă din iarnă ca nu cumva să se mai răzgândească între timp și să nu mai plece nicăieri până la urmă.

Citește și: Andreea Berecleanu se relaxează în Mykonos. Cum arată în costum de baie!

Acum, Adela Popescu, Radu Vâlcan și Alexandru sunt pe insula Naxos acolo unde se bucură din plin de soare, plajă, ape turcoaz și relaxare. Iată câteva imagini din „vacanța lui Alexandru', așa cum Adela a numit-o!

Adela Popescu a plecat în prima vacanță cu fiul ei. Iată cum este „vacanța lui Alexandru'!Adela Popescu a plecat în prima vacanță cu fiul ei. Iată cum este „vacanța lui Alexandru'!

Alexandra Popescu

Foto: Instagram 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter