Adela Popescu și Radu Vâlcan - cuplul serii de la Viva Party 2017

Publicat pe

Cele mai cunoscute vedete din România și-au dat întâlnire la Viva Party, cea mai așteptată petrecere a anului. Printre cei care au pășit pe covorul roșu sunt și Adela Popescu și Radu Vâlcan, cel mai frumos cuplu al serii, dar și cel mai sexy.

Adela și Radu sunt nelipsiți de la petrecerile Viva. În fiecare an aparițiile lor sunt sexy, îndrăznețe, așa că și în acest an cei doi au purtat niște ținute provocatoare, iar amândoi au arătat super hot.

Deși nu ține diete, Adela Popescu arată foarte bine la aproape un an de când a născut, de aceea a fost curajoasă și a purtat o ținută sexy. Aceasta a ales un outfit format dintr-o pereche de jeansi evazați, un top din piele și un blazer transparent, lung, care are ciucuri pe margini. Radu, de asemenea, își păstrează statutul de unul dintre cei mai sexy bărbați din România, așa că a ales o ținută all black, formată din pantaloni negri și cămașă, iar pe deasupra a purtat un sacou colorat.

Alexandra Popescu

Citește și:

Vedete pe covorul rosu la petrecerea Viva! 18 ani

Monica Tand – cea mai provocatoare apariție de la Viva Party 2017

Andreea Marin – apariție răvășitoare la Viva Party 2017

dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă