Adela Popescu şi Radu Vâlcan, vacanţă la New York

Publicat pe

Unul dintre cele  mai frumoase cupluri din showbizul autohton, Adela Popescu şi Radu Vâlcan, se bucură zilele acestea de o vacanţă de vis la New York!

 

adela vacanta 3

 

O prezenţă foarte activă pe Facebook, Adela obişnuieşte să-şi ţină fanii la curent cu locurile pe care le vizitează şi nu scapă nici o ocazie de a posta fotografii! Ea şi iubitul ei, Radu Vâlcan, se bucură împreună zilele acestea de plimbări pe străzile pline de viaţă ale oraşului supranumit Big Apple. Iată ce fotografii superbe a postat Adela pe pagina ei de Facebook:

 

adela vacanta 5 adela vacanta 2

 

„Am adunat pe 5th Avenue toti portoricanii din New York sa va salute! Mi-e dor de voi!”,  a scris Adela ca mesaj pentru admiratorii săi care s-au întrecut în a le ura celor doi îndrăgostişi vacanţă frumoasă. Radu şi Adela au vizitat locuri celebre din New York, precum Times Square, Central Park sau cartierul Soho, cunoscut pentru multitudinea de magazine şi galerii de artă.

 

[FOTO] Adela Popescu şi Radu Vâlcan, vacanţă la Roma

 

adela vacanta 4 adela vacanta
Foto: Facebook

Adela Popescu si Radu Valcan s-au rasfatat in Seychelles

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter