Adelina Pestrițu a organizat deja botezul fetiței sale. Cine vor fi nașii Zenaidei Maria: ”Am primit foarte multe propuneri”

Publicat pe

Adelina Pestrițu mai are două săptămâni până va putea să-și strângă fetița în brațe. Viitoarea mămică nu stă nicio clipă și deja a organizat aproape totul pentru botezul Zenaidei Maria. Vedeta și iubitul ei, Virgil Șteblea, au ales deja nașii pentru micuța lor.

Viitoarea mămică este foarte organizată și știe exact cum va arăta petrecerea de botez a micuței Zenaida. Nici nu a venit încă pe lume fetița ei, dar Adelina Pestrițu deja a pus la punct toate detaliile pentru creștinarea micuței. Vedeta și Virgil Șteblea au primit foarte multe propuneri în ceea ce privește nașii Zenaidei Maria, însă au ales un cuplu cu care au o relație foarte bună și sunt foarte apropiați. Adelina Pestrițu nu a vrut să dezvăluie încă dacă nașii sunt persoane publice sau nu.

„E totul organizat pentru botez. Să știi că nu prea am stare și tocmai cu aceste activități ajung să-mi consum energia. Trebuie să mai alerg și cu lucruri ce țin de viața personală. Am tot timpul ceva de făcut. Am stabilit câteva lucruri. Vor fi cam 300 de invitați, pe acolo. Depinde și de confirmările pe care le primim. Va fi o petrecere mare și frumoasă. Tematica nu va fi una foarte roz, cu pampoane și fustițe. Am păstrat o balanță între eleganță și veselie, coloristică. Niște lucruri amestecate conștient, controlat și de bun simț. Produsele pe care le-am cumpărat pentru bebe nu sunt toate roz. Ok, este fetiță, dar să nu o facem roz din cap până în picioare. Ne-am gândit și la nași. Vom avea o singură pereche. Am primit foarte multe propuneri. Noi ne-am axat foarte mult pe relația dintre noi și oamenii care ne vor fi alături la biserică.', a mărturisit Adelina Pestrițu la Interviurile VIVA!.

Citește și: Cât timp este însărcinată, Adelina Pestrițu i-a interzis un lucru lui Virgil Șteblea: 'Face și el tot ce poate'

FOTO: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter