Adelina Pestrițu are pofte, dar se abține de dragul siluetei: ”E o luptă în interiorul meu”

Publicat pe

Adelina Pestrițu este însărcinată în șase luni jumătate, iar peste foarte puțin timp va putea să-și strângă fetița în brațe. Vedeta i-a ales un nume deosebit și rar micuței sale. Virgil Șteblea se implică foarte mult încă de acum și mereu se informează. Adelina Pestrițu are pofte, însă încearcă să se abțină sau să înlocuiască anumite alimente.

Pe parcursul sarcinii, Adelina Pestrițu s-a îngrășat doar șase kilograme. Vedeta are foarte mare grijă de silueta ei și face sport atât cât poate. Micuța  Zenaida-Maria va veni pe lume în luna august. 'În august o să vină. La început de august. Sunt foarte multe de cumpărat și de programat. Trebuie să luăm o decizie împreună cu doctora care mă asistă și să vedem dacă nasc prin cezariană sau natural. Dacă va fi să nasc prin cezariană, aceasta trebuie programată. Cred că Zenaida va fi o fetiță foarte norocoasă. Luna august e o lună frumoasă. Cred că este binecuvântată luna august, eu așa o consider. (…) Îmi place foarte mult sushi mai ales în perioada asta de când sunt însărcinată, îmi plăcea și în trecut, dar nu eram atât de doritoare înainte. Îmi plac prăjiturile, aș mânca dulce. E o luptă în interiorul meu. Mi-aș dori să mă păstrez la niște kilogramele astfel încât să nu-mi fie dificil să le dau jos după naștere. Știm cu toții că dulcele îngrașă. Încerc pe cât posibil să înlocuiesc dulcele cu fructe mai dulci.', a declarat Adelina Pestrițu la Interviurile VIVA!.

Virgil Șteblea este foarte preocupat de rolul de viitor părinte

Vedeta încearcă să nu asculte toate sfaturile pe care le primește, ci să ia ce e mai bun de la fiecare. Adelina Pestrițu este mândră de bărbatul pe care îl are lângă ea și este convinsă că și fetița va fi mândră de tatăl ei. 'Fetiței i-am ales un tătic frumos. Am înțeles de la medicul nostru că în ultima perioadă de sarcină în care mergi la ecografie îți dai seama cu cine va semăna. Virgil e foarte preocupat de rolul de viitor părinte și se documentează în fiecare zi. Toată lumea vine cu sfaturi când vine o graviduță în jurul lor. Unele sfaturi te ajută, mai ales cele de la persoanele avizate și care au bifat această experiență în viața lor, dar sunt sfaturi care te dau peste cap. Mi-a zis cineva să nu țin cheile în buzunar pentru că o lovește. De ce?!', a mai povestit Adelina.

Adelina Pestrițu vrea să fie o mămică relaxată. Vedeta consideră că stările sale se transmit micuței Zenaida-Maria. 'E foarte important să fii o mămică relaxată. O mămică liniștită oferă o viață liniștită copilului. E foarte important să avem un psihic bun, frumos. Legătura fiind atât de puternică între mămică și copil, totul se transmite. Eu mă agit gratuit, ulterior îmi dau seama că mă agit aiurea.', a mai spus aceasta la Interviurile VIVA!.

FOTO: Marius Bărăgan

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter