Adelina Pestrițu a fost certată de preot. Motivul pentru care i s-a atras atenția vedetei

Publicat pe

A mai rămas mai puțin de o lună până la botezul Zenaidei Maria, iar Adelina Pestrițu este cu pregătirile pe ultima sută de metri. Vedeta a fost invitată la 'Interviurile VIVA!', unde a povestit despre viața de mămică. Adelina Pestrițu a dezvăluit că a fost certată de preot pentru un motiv destul de întemeiat.

Micuța Zenaida Maria va fi botezată de trei preoți, iar unul dintre preoți este adus chiar de nașii ei de la Constanța. De asemenea, Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea au un duhovnic în București care va fi și el prezent la creștinare fetiței lor. Proaspăta mămică ne-a povestit că preotul lor le-a atras atenția că au făcut un copil, însă nu sunt căsătoriți.

'Unul dintre preoți va fi de la Constanța. Nașii noștri și-au dorit foarte mult. Noi mai avem aici un preot pe care îl vom aduce de la o altă biserică. Este duhovnicul nostru, vine și la noi acasă ne face slujbă. A venit la spital la Zeny, în prima zi, i-a citit o rugăciune… mi-a citit și mie o rugăciune de lăuzie. Are grijă de sufletul nostru. De fiecare dată când avem o problemă îi putem scrie pe whatsapp, pentru că este un preot foarte modern. Nu e genul acela de care nu te poți apropia. Îl respectăm foarte mult. Avem o relație mult mai deschisă și putem vorbi orice. Ne mai zice așa că ați făcut copil și nu v-ați cununat. Ne mai critică așa. E cu nuanță, dar ne este foarte drag de dânsul și tocmai de asta am vrut să o boteze pe Zeny', a spus Adelina Pestrițu la 'Interviurile VIVA!'.

Citește și: Adelina Pestriţu vrea să meargă la psiholog, după naştere:'Trebuie să ajung la cabinet pentru a mă echilibra puţin'

Adelina Pestrițu vrea să meargă la psiholog

De cinci ani de zile, pentru sănătatea minţii sale, Adelina a decis să meargă la psiholog. Poartă cu acesta diverse discuţii, o sfătuieşte şi o îndeamnă să ia cele mai bune decizii. În această perioadă nu a mai avut timp pentru a merge la cabinet, dar curând îi va călca pragul.

Adelina, invitată la Interviurile VIVA!, a explicat că îi va face o vizită pentru a primi sfaturi în ceea ce priveşte relaţia cu Zenaida Maria.

„Eu vorbesc cu psiholog de cinci ani. Nu am vorbit acum despre asta, nu am avut timp, dar să ştii că trebuie să ajung în cabinetul lui pentru a mă echilibra puţin deoarece sunt o fire haotică. Mă relaxează să am o discuţie de calitate cu un specialist. Mai ales să primesc sfaturi despre cum ar trebui să fiu în relaţia cu Zenaida. O să mă ocup şi de acest aspect.', a spus Adelina Pestriţu în exclusivitate, la Interviurile VIVA!.

Citește și: Adelina Pestrițu a ales nașii fetiței sale. Botezul Zenaidei Maria va avea loc pe 10 noiembrie

FOTO: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter