Adelina Pestriţu, însărcinată în aproape şase luni, pleacă în croazieră cu logodnicul - EXCLUSIV

Publicat pe

Adelina Pestriţu pleacă în croazieră. Viitoarea mămică a povestit în exclusivitate pentru VIVA! faptul că în curând va pleca într-o mică vacanţă. Alături de ea va fi şi iubitul, Virgil Şteblea. Iată ce locaţii vor vizita!

Pentru mini-vacanţa de 1 mai, Adelina Pestriţu ne-a povestit că va pleca din România. Împreună cu Virgil Şteblea vor merge în croazieră.

„O să plec într-o croazieră cu iubitul meu, nu o să dureze mult această crozieră, dar o să ne bucurăm din plin pentru că avem nevoie de ea. O să ne relaxăm. (…) O să mergem în Veneţia, Slovenia şi Croaţia. Noaptea o să navigăm şi ziua o să ne plimbăm. „, a spus Adelina în exclusivitate pentru VIVA!.

Adelina Pestriţu, din nou mireasă

Adelina  spune că are planuri mari în viitorul apropiat, astfel că, după ce va deveni mămică, și își va creștina fetița, va îmbrăca și rochia de mireasă.

'O să fiu și mireasă. Intenționăm să facem nunta după botez, dar nu am stabilit data. Prin noiembrie am vrea să facem botezul. Le luăm separat pentru că vrem să dăm importanța cuvenită ambelor evenimente', a dezvăluit Adelina.

Foto: Facebook

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter