Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea au mers la starea civilă: ”Cel mai proaspăt cuplu de însurăței”

Publicat pe

Viitoarea mămică a surprins pe toată lumea cu un anunț pe care l-a făcut pe rețelele de socializare. Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea au mers la starea civilă, unde au trăit momente speciale alături de prietenii lor. Vedeta a ales o ținută spectaculoasă care a scos-o în evidență la frumosul eveniment. 

Ziua de ieri, 21 iunie, a fost una dintre cele mai speciale din viața Adelinei Pestrițu și a lui Virgil Șteblea. Cei doi viitori părinți au fost martori la cununia unor prieteni foarte buni, iar aceștia urmează să le fie nași. Adelina Pestrițu a anunțat pe una dintre rețelele de socializare că va merge la starea civilă și că le va arăta poze de la frumosul eveniment. După acest anunț, toată lumea a crezut că Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea au mers la starea civilă pentru a se căsători, însă nu ei au fost cei care au spus 'DA'. Prietenii virtuali ai vedetei s-au grăbit cu urările până să afle că aceștia sunt doar matori la cununia unor prieteni.

'Astăzi mergem la starea civilă pentru un moment special. Revenim cu poze de la fața locului ♥️ ', a scris Adelina Pestrițu. 'Vă mulțumim pentru toate felicitarile, însă astăzi am fost martori (viitori nași) pentru cel mai proaspăt cuplu de însurăței. ♥️♥️♥️ Ne bucurăm că am fost aleși să le fim alături întreaga viață! Casă de piatră, Cristina și Dan! Să fiți fericiți și să ne chemați și la botez!', a mai adăugat viitoarea mămică.

Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea, la starea civilă

Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea, la starea civilă

Adelina Pestrițu a purtat un costum bleumarin, cu o singură mânecă. Deși a mai rămas foarte puțin timp până când va aduce pe lume primul copil, viitoarea mămică nu a luat foarte multe kilogramele în greutate. Chiar dacă este însărcinată, Adelina Pestrițu nu renunță la tocuri. Și pentru a adăuga puțină culoare, vedeta a purtat ruj roșu.

FOTO: Instagram

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter