Adevărul despre divorţul Nadiei Comăneci de Bart Conner. "Este ridicol!"

Publicat pe

Adevărul despre divorţul Nadiei Comăneci. Sunt căsătoriţi de 22 de ani, dar recent au apărut zvonuri că relaţia lor ar fi ajuns la final. S-a speculat că între marea sportivă şi soţul său nu ar mai fi niciun sentiment aşa că ar urma să facă anunţul despărţirii. Iată că sportiva a spus adevărul!

Nadia şi Bart sunt căsătoriţi din 1996 şi au împreună un copil, Dylan. Ştim despre ei că au avut mereu un mariaj discret, fosta gimnastă vorbind destul de puţin despre ce se întâmplă în familia sa. Iată, însă, că Nadia Comăneci a ţinut să facă lumină în urma zvonurilor apărute despre divorţul dintre ea şi soţ.

Marea noastră campioană a precizat că tot ce a apărut în presă, în ultima perioadă, nu este adevărat şi că lucrurile stau cum nu se poate mai bine între ea şi Bart. În plus, nu doar că nu se pune problema de divorţ, ci relaţia decurge minunat pentru că în aceste zile fosta sportivă şi Bart Conner se află în vacanţă, unde se relaxează şi se distrează alături de cei dragi.

„Sunt în vacanță cu Bart și cu fiul nostru cel mic, Dylan, în Los Angeles. Nu-i adevărat nimic, nu e vorba de niciun divorț. Este ridicol să aud așa ceva”, a declarat Nadia Comăneci, potrivit Cancan.

Adevărul despre divorţul Nadiei Comăneci de Bart Conner. "Este ridicol!"Adevărul despre divorţul Nadiei Comăneci de Bart Conner. "Este ridicol!"

Nadia Comăneci, de 10 și la 56 de ani

Nadia are 56 de ani însă nimic nu o trădează. Dovadă sunt și ținutele îndrăznețepe care aceasta le alege pentru evenimentele mondene la care participă. Fie că adoptă un stil casual, fie unul glam, Nadia preferă rămâne fidelă fustelor și rochiilor scurte, asta în ciuda faptului că picioarele ei și-au mai pierdut din fermitate.

Foto: Facebook, Hepta 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter