Adevărul despre părul lui Donald Trump, dezvăluit de o rafală de vânt

Publicat pe

Președintele Donald Trump a fost dat de gol chiar de mama natură. Vremea nu a ținut cu Președintele Statelor Unite ale Americii și a scos la lumină ce se ascunde, de fapt, părul lung al acestuia.

Donald Trump, în vârstă de 71 de ani, este foarte sensibil când vine vorba de podoaba sa capilară. Mitul părului natural și 'bogat' al președintelui american a fost spulberat de o rafală de vânt neașteptată, potrivit popsugar.com.

În presă apăruseră multe zvonuri cum că Donald Trump ar avea perucă sau are implant de păr. Însă, mama natură s-a ocupat de această problemă și a arătat tuturor cum stă treaba cu părul președintelui american.

În timp ce Donald Trump urca la bordul Air Force One, pe data de 1 februarie 2018, o rafală de vânt i-a deranjat părul. Când părul i-a fost ridicat… Surpriză! Donald Trump nu stă chiar bine când vine vorba de părul bogat. În imaginile de mai jos se poate observa scalpul președintelui american. Se pare că acesta apelează la un truc simplu pentru a-și acoperi scalpul. Donald Trump își lasă părul mai lung, apoi îl dă pe spate făcând astfel să pară că părul lui este mult mai des.

FOTO: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter