Adi Sînă, cu tăieturi și vânăt pe față. Ce s-a întâmplat cu artistul: ”Și bătut și fără bani”

Publicat pe

Artistul se filmează în fiecare zi și încărcă filmările pe YouTube, acolo unde fanii lui îl pot urmări. Adi Sînă a apărut în unul dintre filmulețe cu tăieturi și vânăt pe față. Artista a explicat de ce a ajuns să arate așa și ce surpriză le pregătește fanilor lui.

'M-au bătut' este titlul pe care Adi Sînă l-a pus video-ului pe care l-a încărcat pe Youtube. Acest titlu a creat puțină panică printre fanii artistului și aceștia au dat imediat click să vadă ce s-a întâmplat cu artistul. Adi Sînă a apărut în noul său videoclip cu tăieturi și vânăt pe față. Cântărețul a fost special machiat pentru acest proiect.

'Filmăm videoclipul 'De când te iubesc' împreună cu Alex și Bogdan. Este o melodie surpriză, cu un invitat surpriză. O să fiu un pic murdărit pe față, așa au cerut regizorii și respectăm. Cam așa am ajuns. Și bătut și fără bani. Și tăiat, chiar, și murdar. Un machiaj de film impecabil', a spus Adi Sînă.

Din fericire, Adi Sînă nu a pățit nimic, iar videoclipul a ieșit fabulos, exact așa cum sperau să iasă. Cântărețul a colaborat cu Mihail Gheorghe, iar rezultatul îl puteți vedea și auzi mai jos.

Citește și: Anca Serea și Adi Sînă vând casa. Motivul pentru care vor să se mute

FOTO: Facebook

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter