Adio Montreal! Larisa Iordache s-a accidentat grav înainte de calificări, iar Cătălina Ponor a ratat finalele la bârnă și sol

Publicat pe

Vești proaste de la Montreal. Nicio gimnastă românca nu s-a calificat la finalele pe aparate de la Campionatul Mondial. Larisa Iordache s-a accidentat și și-a rupt tendonul, iar Cătălina Ponor a ratat finalele la sol și bârnă.

Larisa Iordache s-a accidentat grav la încălzire, miercuri, și a ratat Campionatele Mondiale de la Montreal. Gimnasta și-a rupt tendonul în timp ce se încălzea la sol și va fi operată în țară. Aceasta a părăsit sala de consurs în scaun cu rotile.

„Tendonul e rupt. Trebuie operat în țară. Încercăm să ne întoarcem mai repede', a declarat antrenorul Cristi Moldovan.

Se pare că Larisa și-a rupt tendonul ahilian și va trebui să stea pe bară cel puțin 6 luni după intervenția chirurgicală.

Nici Cătălina Ponor nu a reușit să se califice în finalelel la bârnă și sol, deși își dorea să câștige o medalie înainte de retragere. La calificarea la bârnă, Ponor a căzut de pe aparat și nu s-a calificat nici la finala la sol. După aceste Mondiale, Cătălina Ponor a anunțat că se va retrage definitiv din activitate.

„Am încercat să fac bârna cât de bine am putut. La antrenamente a mers foarte bine, ştiam că sunt bine pregătită şi sunt destul de sigură că puteam face mult mai bine decât atât. Se întâmplă, competiţia e competiţie. Acum, sunt împăcată să părăsesc gimnastica', a spus gimnasta.

După ce nici Cătălina Crișan nu s-a calificat, România a pierdut orice șansă să obțină o medalie la Montreal, acolo unde Nadia Comăneci a obținut nota 10 la paralele.

Alexandra Popescu

Foto: Hepta, Twitter

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter