Adrian Mutu a pierdut procesul cu Alexandra Dinu. Ce sumă datorează pentru pensia alimentară a fiului său

Publicat pe

Adrian Mutu a pierdut procesul pe care îl avea cu Alexandra Dinu, în ceea ce privește pensia alimentară a băiatului lor, Mario. Fostul fotbalist este acum bun de plată, iar suma pe care trebuie să o scoată din buzunar este una exorbitantă. 

Instanța a decis, iar Adrian Mutu trebuie să plătească 140.000 de euro, restanța pe care o avea pentru pensia alimentară a fiului său, Mario, iar decizia instanței nu mai poate fi atacată. 'Admite cererea de încuviințare a executării silite. Fără cale de atac', se arată în decizia magistraților Judecătoriei Sectorului 1, conform cancan.ro. Această sumă colosală reprezintă pensia alimentară din ultimii ani.

Ce salariu are Adrian Mutu

Lui Adrian Mutu îi va fi mult mai ușor să plătească această sumă foarte mare, pentru că recent a fost anunțat că va antrena o echipă de fotbal din Emiratele Arabe. Cea care l-a ajutat pe fostul fotbalist este chiar Anamaria Prodan. 'Briliantul' va antrena echipa a doua a lui Al-Wahda, gruparea antrenată de Laurențiu Reghecampf. Salariul pe care Adrian Mutu îl va primi va fi de 15.000 de euro.

Citește și: Adrian Mutu, în vacanţă cu copiii săi în Republica Dominicană! Se distrează, nu glumă  VIDEO

Adrian Mutu a pierdut procesul cu Alexandra Dinu. Ce sumă datorează pentru pensia alimentară a fiului săuAdrian Mutu a pierdut procesul cu Alexandra Dinu. Ce sumă datorează pentru pensia alimentară a fiului său

FOTO: Instagram, Libertatea, arhiva VIVA! 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter