Adrian Mutu refuză să îi plătească pensia alimentară lui Mario. 140.000 de euro are de achitat

Publicat pe

Adrian Mutu refuză să plătească pensia alimentară. Fostul fotbalist şi Alexandra Dinu s-au căsătorit în anul 2001, din această căsnicie având un copil, un băiat, Mario care a împlinit recent 16 ani. Cei doi nu s-au înţeles şi s-au despărţit, urmând un proces în care sunt vehiculate sume mari de bani. 

În vara acestui an, Adrian Mutu a fost executat silit de fosta lui soție, pentru pensia alimentară cuvenită primului său băiat, Mario. Alexandra Dinu are de încasat de la 'Briliant' o sumă mare de bani, pensia de întreținere pe care acesta nu i-a mai plătit-o din 2014. În instanță, fostul fotbalist s-a apărat că nu mai dispune de fondurile necesare întrucât câștigă mai puțini bani și, în plus, mai are de întreținut trei copii.

Iată că acum, el a contestat decizia judecătorilor şi a cerut să i se anuleze executarea silită, pentru plata celor 140.000 de euro, pe care îi are de achitat Alexandrei, următorul termen al procesului lor având loc pe data de 5 octombrie, după cum informează portalul instanţelor de judecată.

Procesul acesta nu este nou, iar Mutu a formulat diverse căi de atac, motivând că nu mai are fondurile necesare să plătească pensia la valorile stabilite tot de magistrați acum câțiva ani, pentru că mai are trei copii de crescut. Mutu are două fetițe, pe Maya şi pe Adriana din căsătoria cu frumoasa Consulelo, iar Sandra, actuala soție i-a dăruit și ea un băiat, Tiago.

Fiul lui Adrian Mutu şi al Alexandrei Dinu a împlinit 16 ani

Fiul Alexandrei Dinu din căsnicia cu Adrian Mutu este sărbătoritul zilei. Mai ieri era micuţul care nu se dezlipea de mama sa, dar acum s-a făcut mare, are pasiuni, preferinţe şi dorinţe. Părinţii său au ţinut să îi facă ziua mai frumoasă cu cele mai tari urări. 

Foto: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter