Adrian Mutu și Alexandra Dinu s-au împăcat. Ce se întâmplă cu pensia alimentară a lui Mario

Publicat pe

Adrian Mutu și Alexandra Dinu s-au împăcat și au ajuns la un numitor comun în ceea ce privește suma de 140.000 de euro pe care Briliantul trebuia să i-o dea fiului său, Mario. Se pare că cei doi foști soți au îngropat securerea războiului și au căzut de comun acord în ceea ce privește pensia alimentară a băiatului lor. 

Adrian Mutu este acum antrenor la o echipă de fotbal din Emirate, acolo unde a ajuns cu ajutorul Anamariei Prodan. Fostul fotbalist ar primi pe lună 15.000 de euro, dar și bonusuri pentru performanțe. Adrian Mutu a fost obligat de instanță să-i plătească fostei sale soții Alexandra Dinu o datorie de 140.000 de euro, reprezentând pensia alimentară pentru Mario Mutu, de la care acesta s-ar fi sustras în ultimii ani, anunță cancan.ro.

Cei doi trebuia să se prezinte în fața judecătorilor pe data de 5 octombrie, însă întâlnirea nu a mai avut loc. Adrian Mutu și Alexandra Dinu au renunțat la proces și ar fi ajuns la o decizie de comun acord.

În vara acestui an, Adrian Mutu a fost executat silit de fosta lui soție, pentru pensia alimentară cuvenită primului său băiat, Mario. Alexandra Dinu are de încasat de la ‘Briliant’ o sumă mare de bani, pensia de întreținere pe care acesta nu i-a mai plătit-o din 2014. În instanță, fostul fotbalist s-a apărat că nu mai dispune de fondurile necesare întrucât câștigă mai puțini bani și, în plus, mai are de întreținut trei copii.

Citește și: Adrian Mutu refuză să îi plătească pensia alimentară lui Mario. 140.000 de euro are de achitat

Citește și: Fiul lui Adrian Mutu şi al Alexandrei Dinu a împlinit 16 ani. Mario a primit două urări emoţionante

FOTO: Arhiva VIVA!

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter