Alessandra Stoicescu - ce nu ar trebui să accepte o femeie

Publicat pe

Alessandra Stoicescu este Femeia Anului 2016 la categoria Excelență în Jurnalism Social, premiu oferit de Revista Avantaje, așa că ne-a dezvăluit și ce nu ar trebui să accepte în general o femeie.

Faptul că unele femei se consideră mai prejos de alți oameni sau de bărbați este o problemă pe care Sandra Stoicescu speră să o poată rezolva pe viitor atât cât se poate.

Nu ar trebui să accepte să i se spună ca nu poate ceva, că este mai puțin decât un bărbat sau mai puțin decât al om. Vreau să îți mărturisesc faptul că aș vrea să fac mult mai mult decât am făcut până în acest moment pentru femei care au sentimentul că vine din mentalitate, că vine din familie, că vine din societate, gândul că ele sunt mai puțin decât cel de lângă este cel mai rău lucru pe care și l-ar putea face lor și vreau să le dau această încredere. Sigur că nu poți șterge cu buretele anii în care a simțit asta. Să nu se mai învinovățească', a spus Sandra Stoicescu pentru Viva!.

Nu numai în familiile sărace există violență, ci și în familiile bogate, așa că prezentatoare trage un semnal de alarmă și le transmite femeilor să aibă mai multă încredere în ele și să nu le fie frică să iasă din aceste căsnicii sau relații toxice.

Exista violență în familii cu bani, în familii de intelectuali. Primul nostru gând este către familiile mai sărace, cu mai multe dificultăți. Nu, să nu ne mințim, există asta și se întâmplă pentru că femeii i se inoculează că ea e de vină, că poate ea e prea puternică, că poate ea sufocă, că poate nu respectă toate lucrurile pe care ar trebui să le respecte într-o familie. Trebuie să le dăm posibilitatea să se exprime și să aibă încredere în ele', a mai spus aceasta.

Alessandra Stoicescu prezintă de luni până vineri emisiunea „100 de minute' la Antena3.

Alexandra Popescu

Foto: Facebook

Citește și:

Alessandra Stoicescu şi soţul ei au botezat un băieţel

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter