Alex şi Ştefan de la Exatlon - cum s-au despărţit de ultimele iubite. Nu le-a fost prea greu - VIDEO

Publicat pe

Alex şi Ştefan de la Exatlon – cum s-au despărţit de iubite. Cei doi războinici au vorbit fără reţinere despre relaţiile pe care le-au avut. Competiţia extremă le-a pus la încercare instinctele şi nu numai. Iată ce declaraţii au făcut despre viaţa lor personală!

Ştefan Floroaica și Alex Nedelcu s-au întors din Republica Dominicană acum ceva timp cu anumite probleme de sănătate. Au reuşit însă să le depăşească şi acum, invitaţi la Interviurile VIVA!, au povestit despre relaţiile pe care le-au avut.

Cei doi au o mulţime de fane după Exatlon, însă în viaţa personală, nu au pe cineva aproape.

„Nu există cineva în viaţa mea. Sunt mereu deschis. Înainte erau cu o persoană , cu o fată foarte cumsecade. S-a terminat relaţia dinaintea consursului, eu lăsând…am simţit că am chinuit respectiva persoană şi nu am vrut să o mai chinui încă cinci luni aşteptându-mă. (…) Eu în timpul relaţiei am mai fost plecat cinci luni. Tocmai de aceea nu am mai vrut să o mai supun încă o dată. În Republica Dominicană am trăit atâtea lucruri, atâtea emoţii care m-au îndepărtat, m-au făcut să mă gândesc al concurs, gândul către ea era din ce în ce mai rar.”, a declarat Ştefan.

Nici Alex nu stă foarte bine la capitolul dragoste.

„Situaţia e la fel cum a fost şşi înainte de Exatlon, Înainte de Exatlon mă întorsesem acasă după o experienţă, chiar şi înainte de aceea experienţă, am avut tot la fel, am avut alta şi am umblat destul de mult. Nu aveam pe nimeni în viaţa mea personală înainte de Exatlon, nici după. Ultima mea relaţie a fost…s-a terminat la începutul anului 2017. De atuci pe plan sentimental nu a mai călcat nimeni.”, a completat el.

 

Foto: Colaj

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter