Alex Velea a impresionat-o pe Antonia. Ce cadou i-a luat iubitei sale de ziua ei

Publicat pe

Antonia este răsfățată tot timpul de iubitul ei, iar cu ocazia zilei sale de naștere, Alex Velea i-a luat un cadou care a impresionat-o pe artistă. Cei doi sunt foarte îndrăgostiți, iar cântărețul nu-și mai poate vedea deloc viața fără Antonia, femeia care i-a dăruit doi băieței minunați.

Pe 12 aprilie a fost ziua de naștere a Antoniei, artista a împlinit 29 de ani. Am putea spune că este o femeie norocoasă și realizată. Antonia are trei copii și un bărbat care o iubește necondiționat și este mereu alături de ea, dar și o carieră strălucită.

Alex Velea i-a cântat Antoniei, în direct la Radio ZU, melodia 'De ziua ta' cântată de celebra trupă 3 Sud Est. Artista a intrat și ea în direct și i-a mulțumit iubitului ei pentru urarea făcută. Alex Velea i-a cumărat Antoniei de ziua ei un set de bijuterii care arată spectaculos. Cum a primit cadoul, artista l-a pozat și l-a pus pe social media, acolo unde i-a mulțumit încă o dată lui Alex Velea. 'Mulțumesc, iubire', a scris Antonia pe una dintre rețelele de socializare.

Cadoul pe care Alex Velea i l-a luat Antoniei

Cadoul pe care Alex Velea i l-a luat Antoniei

FOTO: Instagram

dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă