Alex Velea l-a tatuat pe Akim, fiul său de 1 an și jumătate, pe mână. Tot momentul a fost filmat

Publicat pe

Corpul artistului este plin de tatuaje și abia că mai are loc să-și facă altele noi. Alex Velea l-a tatuat pe Akim, fiul său de 1 an și jumătate, pe mână, iar totul a fost filmat și pus pe internet. Desenul a ieșit perfect, iar satisfacția artistului a fost pe măsură.

Artistul are numeroase tatuaje pe corp, iar pe una dintre mâini are tatuat chipul fiului său cel mare, Dominic, iar cu iubirea pentru cei doi băieți ai săi este egală, Alex Velea l-a tatuat și pe Akim pe cealaltă mână. Cântărețul a mers la salonul unde se tatuează de obicei, iar alături de el a fost și Lino Golden, 'fiul adoptiv'.

'Am decis să-mi fac un tatuaj nou. V-ați prins că nu o să-l tatuez pe Akim, nu? Îi fac doar fața lui aici (…) Gata, am terminat tatuajul, îl am aici pe Akim și o să mă însoțească peste tot.', a spus Alex Velea.

Alex Velea s-a apucat de vlog

Cântărețul a început să încarce videoclipuri cu momente din viața lui pe contul său de YouTube. Alex Velea a stârnit atenția fanilor încă din prima clipă cu filmulețul pe care l-a încărcat, mai ales că i-a pus un titlul care a făcut puțină vâlvă. „L-am tatuat de Akim', este titlul pe care Alex Velea l-a pus primului său vlog.

FOTO: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter