Alexander Skarsgård - totul despre sex-simbolul care a sărutat-o pe Nicole Kidman de față cu soțul ei la Premiile Emmy 2017

Publicat pe

Pe Alexander Skarsgård (41 ani) o lume întreagă îl ştie din serialul „True Blood, unde l-a interpretat pe vampirul Eric Northman.  De atunci, l-am mai văzut în „Legenda lui Tarzan, iar mai nou, în „Big Little Lies. Ce să mai, carismaticul suedez este hotărât să cucerească Hollywood-ul.

SĂRUT CONTROVERSAT: La Premi­ile Emmy de anul acesta, toate privirile au fost pe Alexander Skarsgård. Și nu doar fiindcă a câștigat trofeul pentru „cel mai bun actor în rol secundar într-o mi­niserie sau film de televiziune cu rolul său din „Big Little Lies, ci datorită mo­mentului de dinainte. În timp ce actorul suedez se îndrepta spre scenă pentru a-și ridica premiul, s-a oprit să-și îmbrățișeze colegii alături de care joacă, însă atunci când a ajuns în dreptul lui Nicole Kid­man, soția sa din serial, nu a primit doar o îmbrățișare ca semn de felicitare, ci și un sărut pe buze. Asta în ciuda faptului că în sală se afla și Keith Urban, soțul actriței, care a fost martorul celui mai hot moment al serii.

FAMILIE CELEBRĂ: Pentru cei care nu știu, Alexander este fiul actorului suedez Stellan Skarsgård și face parte dintr-o fa­milie cu mulți frați, șapte mai exact, Ale­xander fiind cel mai mare dintre aceștia. Chiar dacă tatăl său este un actor foarte cunoscut de la Hollywood, Alexander nu a crescut în preajma reflectoarelor. Curiozitatea din spatele acestei meserii l-a făcut să-și înceapă cariera de actor la 8 ani, dar a renunțat la vârsta de 16 ani, fiind speriat de presiunea celebrității.

UN TÂNĂR REBEL: Puțin rebel, în adolescență a renunțat și la colegiu, alegând să se înroleze în armată, unde s-a alăturat unității antiteroriste de pușcași marini din Suedia. „Pentru mine a fost doar o pro-vocare personală. Sunt foarte fericit că am făcut-o, deși a fost greu, declara acesta. În 1997, dorința lui de a se în­toarce la actorie a devenit tot mai pu­ternică, așa că s-a înscris la Școala de Teatru Marymount, din New York. Doi ani mai târziu, a revenit în Su­edia, unde a devenit cunoscut, atât în producții TV, cât și în cinema. Și totuși, faima internațională este mai atrăgătoare decât cea natală, așa că a zburat în L.A., unde a început să dea probe pentru diverse roluri. A debutat în 2001 cu „Zoolander, dar a dat lo­vitura cu producția HBO „Generation Kill, în 2008, și a devenit cunoscut datorită rolului din „True Blood, unde îl interpretează pe vampirul sexy Eric. Cu siguranță l-ai remarcat și în videocli­pul piesei „Paparazzi al lui Lady Gaga, videoclip în care cei doi se și sărută.

SEX-SIMBOL: Alexander are 1,94 m înălțime și impune respect nu numai datorită aspectului său fizic. Este un bărbat pe care îl remarci și datorită privirii sale magnetice. Fanii îi spun „Skarsbrow, porecla referindu-se la modul incredibil de sexy în care Alexan­der își ridică sprânceana stângă, iar ochii săi de un albastru-verzui au făcut nenu­mărate victime: Amanda Seyfried, Kate Bosworth, de care s-a despărțit în 2011, și modelul Anne Vyalitsyna sunt doar câte­va dintre celebritățile cu care Alexander s-a iubit în trecut. În prezent, cea care se bucură de atenția lui este Alexa Chung, cu care are o relație încă din 2015. De altfel, Alexander este un adevărat sex-simbol, fiind votat de șase ori drept „Cel mai sexy bărbat din Suedia.

ADINA VÎLCEA Foto HEPTA

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter