Alexandra de la „Insula iubirii” și ispita Raul formează un cuplu? „Iubirea înseamnă...”

Publicat pe

După ce s-a despărțit de Aurel, Alexandra de la „Insula iubirii' s-a apropiat tot mai mult de ispita Raul și în ultimul timp sunt văzuți tot mai des împreună. Și zvonurile cum că cei doi ar forma un cuplu s-au amplificat în momentul în care Raul a postat, de ziua lui de naștere, o fotografie cu Alexandra de la munte.

După ce a plâns după Aurel și s-a convins că nu este bărbatul potrivit pentru ea, Alexandra nu s-a apropiat de ispita Raul în emisiunea, așa cum toți se așteptau pentru că el i-a fost alături de la început, ci de Robert, existând și un sărut între ei. Însă, după ce emisiunea s-a încheiat și lucrurile s-au clarificat în România, Alexandra este tot mai des văzută în compania lui Raul și pare că cei doi s-au apropiat foarte mult.

De ziua lui, Raul a mers la munte cu Alexandra și cu ispita Andy, iar de acolo a postat o fotografie însoțită de un mesaj emoționant.

Citește și: Anamaria Stancu a intrat în depresie după ce a născut: „Acum sunt spre vindecare!'

„Fii generos cu ceilalți și împărtășește. Fii generos și cu tine. Numai împărtășind cu tine însuți poți să împărtășești cu ceilalți. Căci nu poți da altuia ceea ce tu însuți nu ai! Pentru că iubirea înseamnă libertate și niciun alt cuvânt nu o poate defini și nici alt gând să o înțelegi sau altă acțiune că să o exprimi…', a scris Raul în dreptul fotografiei.

Imediat fanii au reacționat și le-au urat celor 2 să fie fericiți și pentru că tot s-a vorbit despre un cuplu, Raul a vrut să lămurească situația și le-a transmis tuturor că el și Alexandra sunt doar buni prieteni.

Alexandra Popescu

Foto: Instagram

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter