Alexandra Dinu a dezvăluit secretul siluetei sale: „Metoda este foarte simplă şi constă în...”

Publicat pe

Alexandra Dinu a avut o apariție absolut răvășitoare pe covorul roșu de la Festivalul de Film de la Veneția, iar fotografii au reținut-o minute în șir pentru a imortaliza momentul. Acum, frumoasa actriță a dezvăluit care este secretul siluetei ei sale fără cusur la 36 de ani.

De mai mulți ani, Alexandra Dinu s-a mutat în Italia împreună cu Mario, băiatul pe care îl are cu Adrian Mutu, iar acolo a cunoscut succesul ca actriță. Din totdeauna, Alexandra a fost considerată una dintre cele mai frumoase femei din România și multă lume s-a întrebat cum reușește ea să se mențină în formă. Secreul ei? Dieta Tisanoreică.

„Metoda este foarte simplă şi constă în folosirea mixurilor a zece plante, fiecare având rolul de a regla o anumită funcţie a organismului. Împreună… restabilesc echilibrul organismului. Am slăbit în jur de patru kilograme de când am adoptat acest nou regim de viaţă, însă pierderea în greutate nu s-a făcut brusc ci a fost una naturală. Deseori, pe platourile de filmare, maşa de prânz constă doar preparate bazate pe aceste plante recomandate de Gianluca Mech', a declarat Alexandra pentru Agenția de Presă Mondenă.

„Gianluca Mech a patentat dieta tisanoreică şi este foarte celebru în Italia. Mă simt mereu foarte bine şi plină de energie, cu toate că muncesc foarte mult. Îmi plac dulciurile şi nu pot rezista fără să mănânc zilnic ceva dulce. Cele propuse în schimb de Gianluca sunt realizate după o metodă specială şi nu conţin carbohidraţi', a mai adăugat actrița.

Alexandra Popescu

Foto: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter