Alexandra Stan, din ce în ce mai provocatoare! Fanii au reacţionat - FOTO

Publicat pe

Alexandra Stan este una dintre cele mai iubite artiste de la noi. De o bună perioadă de vreme aceasta a fugit în America, dar nu s-a oprit în a-şi uimi fanii! Iată în ce ipostaze controversate s-a fotografiat şi, mai ales, ce reacţii uimitoare au avut urmăritorii săi!

Iubeşte plaja, marea şi soarele aşa că este înnebunită şi după pozele în ipostaze care mai de care. De ceva timp, Alexandra Stan postează pe Instagram şi pe Facebook imagini cu ea foarte sexy, cu decolteuri adânci sau chiar în costume de baie. Fanii săi s-au întrebat imediat dacă a ajuns pe patul medicului estetician.

„Ti-ai pus silicoane?”, a întrebat un fan, însă artista nu a răspuns.

Alexandra Stan, din ce în ce mai provocatoare

Urmăritorii săi nu au avut o singură curiozitate, ci au reacţionat deoarece artista şi-a pus o poză foarte îndrăzneaţă, în care poartă o bluză transparentă, fără a avea ceva pe sub ea.

„Femeile astea!!! Le este permis orice, oricum la ele totul se numește frumos și totul e normal doar ele sunt simbolul sexului frumos…jos pălăria!😉 dar stau așa și mă întreb: Cum ar fi că și bărbați să își tragă o pereche de pantaloni transparenți, fără chiloți/boxeri, să li se vadă podoabele atât de dorite de femei….oare ar fi tot ceva frumos și normal că și la femei???”. Se pare că artista nici pe el nu l-a luat în seamă, îşi vede în continuare de proiectele sale care au mare succes peste hotare.

Alexandra Stan, din ce în ce mai provocatoare! Fanii au reacţionat - FOTOAlexandra Stan, din ce în ce mai provocatoare! Fanii au reacţionat - FOTO

Foto: Instagram

Cristina Pîrvu

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter