Alexia Eram se bucură din plin de soare. Fiica Andreei Esca arată bestial în costum de baie

Publicat pe

Alexia Eram a scăpat de examene, iar acum se bucură din plin de fiecare moment care îl mai petrece în România, pentru că aceasta va pleca în Anglia să studieze. Fiica Andreei Esca a arată extraordinar de bine în costum de baie și nu ascunde deloc acest lucru.

Zilele trecut, Alexia Eram a fost la mare împreună cu prietenii săi, dar și iubitul său, Mario. Fiica Andreei Esca a fost special pentru festivalul de la malul mării, Neversea, dar înainte de a merge la distracție, tânăra a stat și s-a bucurat de razele soarelui. Alexia arată foarte bine în costum de baie, iar abdomenul este este fix acela pe care toate femeile și-l doresc. Tânăra a postat pe una dintre rețelele de socializare o fotografie care a reușit să strângă mii de like-uri.

Cu siguranță Alexia Eram are grijă la stilul de viață pe care îl are și încearcă să mănânce cât mai sănătos și cel mai probabil face și sport.

Alexia Eram

Alexia Eram

Citește și: Alexia Eram este geloasă. Ce se va întâmpla cu relația ei cu Mario Fresh cât timp va fi plecată la studii

FOTO: Instagram

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter