Alice Peneacă, cel mai sincer interviu: „Da, am înșelat!”. Vezi care este cel mai mare compromis pe care l-a făcut de dragul carierei!

Publicat pe

Alice Peneacă Păunescu, soția lui Bobby Păunescu, vorbește deschis despre căsnicia sa, dar și despre infidelitate. Modelul nu se ferește să spună că a înșelat, dar speră ca ea să nu fii pățit asta până acum.

Da, aveam 16 ani cred. Dar ce se pune înșelat acela? Doar mă țineam de mână și mă țineam cu mai mulți de mână. În rest nu am înșelat', spune amuzată Alice.

Cât despre diferența de vârstă dintre cupluri, aceasta consideră că maturitatea bărbatului este cheia de fapt într-o relație și acesta este și secretul căsniciei cu Bobby.

Depinde de cât de maturi sunteți. Dacă nu există diferență de vârstă și el este mai matur, pentru că e important ca el să fie mai matur pentru că bărbații se maturizează mai greu, atunci nu contează diferența. Dar în ceea ce privește relația mea cu soțul meu, eu cred că a ajutat foarte mult această diferență, el este cel căruia îi cer sfaturi. Este prietenul meu cel mai bun, și soțul, și iubitul, și amantul și tot ce îmi doresc.'

Cu toate că sunt fericiți împreună, Alice trebuie să facă un compromis mare din această primăvară. Se va muta la New York, departe de soț și familie, de dragul carierei.

Nu cred că știa lumea că o să mă mut în New York. Așteptam să treacă perioada asta de vreme proastă, pentru că la New York este foarte frig când e frig, dar probabil la începutul lui martie. O să vină la mine (Bobby). O să mă mut singură și sper să vină și el cel mai des. Trebuie să faci și sacrificii că altfel nu merge treaba', a dezvăluit modelul.

Alexandra Popescu

Foto: Instagram

Citește și:

Top 5 ținute purtate de Alice Peneacă

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter