Alina Eremia ne-a povestit despre relaţia cu iubitul său: "Mă susţine!" - EXCLUSIV

Publicat pe

Alina Eremia ne-a povestit despre relaţia cu iubitul său. De aproximativ doi ani de zile, artista trăieşte o frumoasă poveste de dragoste alături de Edi Barbu. Au ţinut relaţia ascunsă ceva timp, însă am obţinut de la ea declaraţii în exclusivitate despre viaţa de cuplu.

Alina Eremia a participat la un eveniment monden. Culmea, ea nu a mers însoţită de iubit, ci de prieteni aşa cum face de obicei. De curând l-a arătat tuturor pe coperta Revistei Unica pe iubitul său, iar noi am fost curioşi să aflăm cum se înţeleg în viaţa de zi cu zi.

„Eu ca artist îmi doresc să îmi expun muzica, nu relaţiile, nu viaţa mea privată, nu problemele de acasă. Sunt om ca oricare şi trec prin totul felul de stări. Mă bucur de doi ani şi jumătate de o relaţie frumoasă. Cred că cel mai important şi mai presus de toate aste e că mă susţine.”, a spus Alina Eremia în exclusivitate pentru Revista VIVA!.

 

Foto: Facebook

Cristina Pîrvu

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter