Alina Eremia a slăbit 10 kilograme. "Câteodată mai poftesc şi la cartofi prăjiţi!"

Publicat pe de Andreea Ruxanda

Alina Eremia a slăbit 10 kilograme. Vedeta se numără printre celebrităţile cu cel mai ocupat program, susținând mereu concerte și participând la evenimente mondene. Deși cariera în plină ascensiune o solicită, nu neglijează niciodată sportul, sala fiind a două ei casă!

Alina a ajuns la rezultate uimitoare, reușind să slăbească 10 kilograme. Cântăreaţa are o siluetă de invidiat, iar dovadă sunt pozele pe care le postează în mediul online.

Alina Eremia: Am făcut handbal când eram mică și eram în echipa școlii, nu mai știu ce post aveam, dar în niciun caz în poartă', a declarat artista pentru Pro Tv.

Mai mult, această a dezvăluit  detalii legate de alimentație, fiind necesar un regim dur, dar merge și de 3 ori pe săptămâna la sala.

 Nu am abandonat treaba asta cu alimentația după ce am slăbit, pentru că mulți asta fac, zic la revedere, mănânc ce vreau'. Ciocolată am reușit să o înlocuiesc cu ciocolată îndulcită cu ștevie. Câteodată mai poftesc la cartofi prăjiți'

Cu toate că a luptat să se perfecționeze, Alina își cucerise deja fanii cu frumusețea și vocea, fiind o cântăreața apreciată.

Alina Eremia a slăbit 10 kilograme. "Câteodată mai poftesc şi la cartofi prăjiţi!"Alina Eremia a slăbit 10 kilograme. "Câteodată mai poftesc şi la cartofi prăjiţi!"

Alina Eremia, shooting EXCLUSIV pentru VIVA!

n perioada imediat următoare, se va da startul festivalurilor de sezon, iar noi pregătim outfit-ul perfect. Alina Eremia ne recomandă 6 look-uri în trend, șic și foarte confortabile pentru petrecerile sub cerul liber.

Sursă: Facebook, Instagram

 

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter