Alina Ionescu, de la "Bravo, ai stil", prezintă emisiunea "Agenda Cerbul de Aur"

Publicat pe

Alina Ionescu, la „Agenda Cerbul de Aur”. Frumoasa blondă de la „Bravo, ai stil” se pare că îşi doreşte cu tărie o carieră în televiziune şi nu renunţă deloc la visul său. A anunţat că s-a alăturat deja Festivalului „Cerbul de Aur”. Iată cum se va implica aceasta!

Începând din 24 august, „Agenda Cerbului de Aur' ne ţine la curent cu cele mai noi informaţii despre Festivalul de la Braşov, care debutează miercuri, 29 august.  Alina Ionescu se alătură astfel echipei Cerbului de Aur şi, timp de 10 zile, ne va arăta, într-un scurt buletin informativ de 5 minute, ultimele pregătiri înainte de startul evenimentului şi apoi fiecare zi de Festival.

Alina Ionescu a participat de două ori la „Bravo, ai stil”, în primul sezon, dar în în cel de-al patrulea, „Bravo, ai stil All Stars”. S-a făcut remarcată prin trupul său impecabil, ţinutele deosebite, dar şi spirirtul său. Are o prietenie frumoasă cu designerul Răzvan Ciobanu.

Cătălin Botezatu a numit-o de multe ori „La femme fatale”.

În perioada 29 august-2 septembrie, pe scena Festivalului din Piaţa Sfatului vor urca 18 concurenţi din 15 ţări şi mari artişti care vor susţine recitaluri: Nicole Scherzinger, James Blunt, Amy Macdonald, Andra, Delia, Horia Brenciu & HB Orchestra, Loredana, The Motans, Carlas Dreams, Flavius and Linda Teodosiu Show Band, The Humans, Gigliola Cinquetti, Eleni Foureira, Edvin Marton.

Prima declaraţie a Alinei Ionescu despre Cerbul de Aur

„Dragii mei, de vineri, 24 august ne revedem pe micile ecrane pe toate canalele Televiziunii Romane. Va voi prezenta Agenda Cerbul de Aur. Ati fost alaturi de mine pana acum si imi place sa cred ca veti fi si de aici incolo, pentru ca tot ceea ce se intampla va datorez si voua!”, a anunțat Alina.

Foto: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter