Alina Puşcaş, accident grav la schi! "Aş fi putut avea picioarele fracturate sau tăiate!"

Publicat pe

Alina Puşcaş trece acum prin momente dureroase. S-a accidentat la schi şi este nevoită să stea în pat! Iată cum arată rana!

Frumoasa prezentatoare de la Antena 1, Alina Puşcaş, a mers împreună cu soţul său la schi în Poiana Braşov. Totul a decurs bine pe pârtie până la un anumit moment. Probabil o începătoare a intrat în ea pe pârtie, iar vedeta a avut nevoie urgentă de îngrijiri. Are piciorul vânăt, dar putea fi mult mai rău.

Citeşte şi: Mădălina Ghenea, grav bolnavă! Se pregăteşte de operaţie?

Alina Puşcaş, accident grav la schi

„Cam asta mi s-a întâmplat pe pârtia din Poiana Braşov, când pur şi simplu, o domnişoară cu snowboard-ul a intrat în plin în picioarele mele. Norocul meu au fost clăparii, astfel aş fi avut picioarele fracturate sau tăiate. Absolut supărătoare a fost reacţia ei, „e…se mai întâmplă”, iar apoi a plecat. Probabil, dacă nu eram întinsă pe jos cu durerile de rigoare, aş fi putut să o opresc şi să-i fac o demonstraţie asemănătoare”, a scris Alina Puşcaş pe Instagram.

Foto: Instagram

Cristina Pîrvu

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter