Alteţa Sa Regală Prinţul Paul al României a împărţit autografe vedetelor

Publicat pe

Printul Paul al Romaniei dezvaluie adevarata istorie a regalitatii romanesti in cadrul cartii de istorie intitulate „Un omagiu Regal pentru Romania adus de stra-nepotul M.S. Regele Ferdinand, A.S.R Printul Paul al Romaniei'

La lnsarea cartii, ce a avut loc la Texas West Grill Restaurant, au participat personalitati marcante ale vietii publice. Vedete precum Alexandru Arsinel, Nicoleta Luciu, Raluca Moianu, Iuliana Marciuc, Cristina Spatar, Florentina Opris, Mihaela Borcea sau Roxana Iliescu au venit sa stranga mana Printului Paul al Romaniei si sa ia cate un autograf de la acesta.

Profund emotionati, Printul Paul al Romaniei impreuna cu sotia sa, Printesa Lia a Romaniei, au dezvaluit auditoriului numeros perspective Altetelor Sale Regale cu privire la abordarea cartii asupra istoriei.
„Aceasta carte este pozitiva, onesta si obiectiva. Am lucrat 5 ani la realizarea acestui volum ce include peste 600 de fotografii, imagini vii ale istoriei romanesti. In plus, cartea pe care o lansez astazi, impreuna cu draga noastra prietena Nora Seroussi, prezinta Romania sub o noua lumina, mai calda, mai profunda, lucru benefic pentru imaginea tarii noastre la nivel mondial. Publicarea acestei carti a fost facuta pentru a celebra victoria familiei mele la Inalta Curte de Casatie si Justitie dupa 21 de ani', a dezvaluit Printul Paul al Romaniei.

Evenimentul de lansare a inclus si o sesiune de autografe pentru public.

 

Alteţa Sa Regală Prinţul Paul al României a împărţit autografe vedetelorAlteţa Sa Regală Prinţul Paul al României a împărţit autografe vedetelor

Foto: PR 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter