Amal Clooney, prima apariție în public după ce a născut. Cum arată vedeta la doar o lună de când a devenit mamă

Publicat pe

În luna iunie, Amal Clooney și George Clooney au devenit părinți de gemeni, iar acum, la doar o lună de când Amal a devenit mamă, cei doi și-au reluat ieșirile nocturne cu prietenii.

Actorul și soția sa au fost surprinși de paparazzi la restaurantul Gatto Nero din Cernobbio, Italia, acolo unde au ieșit să ia cina alături de prieteni, și cum era de așteptat, toate privirile au fost ațintite asupra lui Amal. Proaspăta mămică pare că și-a revenit după naștere, însă a dorit să își mascheze silueta prin intermediul unei rochii vaporoase, semn că mai trebuie să lucreze la anumite aspecte. Cu toate astea, Amal a purtat o pereche de platforme foarte înalte.

Citește și: Jessica Simpson și-a sărbătorit ziua de naștere topless. Așa arată artista la 37 de ani!

Se pare că cina a fost una foarte relaxantă pentru cuplul Clooney, care au părăsit restaurantul cu zâmbetul pe buze. În plus, Amal a strălucit la propriu toată seara.

Amal Clooney, prima apariție în public după ce a născut. Cum arată vedeta la doar o lună de când a devenit mamăAmal Clooney, prima apariție în public după ce a născut. Cum arată vedeta la doar o lună de când a devenit mamă

Alexandra Popescu

Foto: Northfoto 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter