Ana Munteanu, câştigătoarea "Vocea României", declaraţii surprinzătoare după ce Smiley i-a schimbat viaţa

Publicat pe

Ana Munteanu ne-a oferit o declaraţie în exclusivitate şi ne-a dezvăluit că viaţa i s-a schimbat de când a câştigat concursul „Vocea României”!

Este fericită şi încă nu îi vine să creadă că a cîştigat un aşa concurs măreţ. Ana Munteanu a spus că viaţa a început să i se schimbe din momentul în care Smiley s-a întors la audiţii. Totul a fost de atunci numai spre bine.

Ana Munteanu, declaraţii după câştigarea concursului „Vocea României”

„Nu, nu mi-am imaginat niciodată că o să ajung aici. Era doar un vis din acela care mi se părea foarte sus. Nu puteam să mă gândesc că se va întâmpla atât de repede. Îmi doream foarte mult să vin în România și să particip la Vocea României, dar nu atât de devreme. Până la urmă am participat acum și cred că așa trebuia să fie.

Viața mea deja s-a schimbat. Din momentul în care Smiley s-a întors la audiții, viața mea s-a schimbat cu mult. Sper și de acum înainte să se schimbe în continuare spre bine. (…) Am foarte multe amintiri cu Smiley la repetiții, filmări. Am petrecut multe momente pe care nu le vom uita niciodată. Pentru mine Smiley va rămâne așa o amintire foarte…”, ne-a spus în exclusivitate Ana Munteanu.

 

Citeşte şi: Cine este iubitul Roxanei Ciuhulescu 

Foto: Facebook

Cristina Pîrvu

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter