Anamaria Prodan investeşte lunar zeci de mii de euro în fiica cea mare: "Rebecca îşi vede de facultatea ei" - EXCLUSIV

Publicat pe

Anamaria Prodan investeşte lunar zeci de mii de euro în viitorul familiei. Fiicele vedetei studiază de ani de zile peste hotare, la facultăţi de top. Părinţii lor sunt nevoiţi să scoată din buzunar sume frumuşele de bani, lunar. Rebecca are planuri mari pentru anul acesta, la Milano!

Anamaria Prodan ne-a povestit într-un interviu EXCLUSIV pentru VIVA! că îşi susţine necondiţionat fiicele. Sarah studiază în America, iar Rebecca în Milano, anul acesta. Despre cea din urmă are numai cuvinte de laudă.

„Rebecca este ok, îşi vede de facultatea ei, îşi doreşte să facă un an în fiecare oraş mare al lumii. A făcut la New York, anul acesta va merge în Italia. Anul următor avem Paris şi ultimul în Abu Dhabi. Vrea să înveţe şi să vadă cât mai multe culturi. Este foarte ok pentru ce îşi doreşte să facă în vitor.”, a spus Anamaria despre fiica sa cea mare.

Anii aceştia de studiu au presupus şi investiţii mari. Acum, Rebecca locuieşte în Milano, iar chiria costă în jur de 3.500 de euro, pe lună.  Facultatea, pe an, la Milano costă 15.000 de euro.

Facultatea din America era mult mai costisitoare pentru Anamaria Prodan, dar suporta totul de dragul fiicei.

„Dacă te gândeşti, facultatea mea din America era 60.000 de euro, plus apartamentul 40.000 de euro. Adică…în total mult.”, afirmă Rebecca într-un interviu.

Anamaria Prodan vorbeşte cu poza mamei sale

Au trecut aproximativ patru luni de când Ionela Prodan, cunoscuta artistă de muzică populară, s-a stins din viaţă. Acum, fiica sa a depăşit momentul neplăcut, îi duce dorul, dar vorbeşte cu ea, ştie că o ascultă de acolo de unde se află. Anamaria Prodan a acordat un interviu exclusiv revistei VIVA! în care a făcut declaraţii emoţionante. 

Foto: Tutu Ionatan

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter