Anamaria Prodan și-a spus părerea despre iubitul fiicei sale Rebecca: ”Rar găseşti băieţi buni”

Publicat pe

Fata cea mare a Anamariei Prodan Reghecampf, Rebecca, are un iubit de ceva vreme, iar sexy-impresara și-a spus părerea sinceră despre băiatul lângă care sta fiica ei. Vedeta este extrem de sinceră și chiar este bucuroasă că Rebecca a găsit pe cineva pe placul ei.

Rebecca, fiica cea mare a vedetei, locuiește în Statele Unite ale Americii de o bună perioadă de vreme. Tânăra s-a acomodat departe de casă, însă tot își dorește să revină în Europa. Rebecca nu mai este singură și are un iubit pe nume David cu care se înțelege de minune. Anamaria Prodan Reghecampf este bucuroasă că fata ei a găsit un băiat cum rar mai există spune ea.

'Ea este cetăţean american şi în ultimul an am auzit că vrea să se întoarcă în Europa. Rebeca îşi doreşte să vină înapoi să studieze. Eu mi-am lăsat copiii să-şi ia singur deciziile în viaţă. Iubitul ei vine dintr-o familie bună şi rar găseşti băieţi buni. Un băiat care îşi doreşte să facă ceva în viaţă. Vor să facă afaceri împreună.', a mărturisit Anamaria Prodan Reghecampf.

Se pare că vedeta are o părere foarte bună este iubitul fiicei sale Rebecca. Anamaria Prodan spune despre David că provine dintr-o familie foarte bună și în mod evident acesta își dorește să facă ceva în viață. Mai mult, Rebecca și David se gândesc deja la afaceri împreună.

Rebecca a fost acceptată cu bursă la o școală de design vestimentar în America, însă ar dori să studieze în Italia, iar așa ar putea fi mai aproape de iubitul ei care locuiește în România. Fata cea mare a Anamariei Prodan și David sunt împreună de 2 ani.

Anamaria Prodan Reghecampf le dă salariul lunar fetelor sale

Sexy-impresara este foarte atentă cu copii ei. Fetele sale locuiesc în Statele Unite ale Americii, iar acolo Sarah, fiica cea mică, joacă baschet. Se pare că atât Rebecca, cât și Sarah, calcă pe urmele mamei lor când vine vorba de haine. 'Eu le dau salarii fetelor mele. Uneia îi dădeam la început 500 de dolari, după ce au crescut le-am dat 1000 de dolari. Sara, cea mica, ea nu are timp să mănânce, ea strânge şi am înţeles că le dă banii surorilor. Cheltuie mulţi bani pe haine cea mare. E vina mea şi toată lumea îmi spune asta. Le-am spus fetelor să nu depindă de niciun bărbat. Nu vor avea nevoie să le cumpere nimeni haine şi pantofi. Pentru mine calitatea este importantă, nu fake-urile. O să mă întorc curând la muncă', a mai declarat Anamaria Prodan Reghecampf.

Anamaria Prodan și-a spus părerea despre iubitul fiicei sale Rebecca: 'Rar găseşti băieţi buni'Anamaria Prodan și-a spus părerea despre iubitul fiicei sale Rebecca: 'Rar găseşti băieţi buni'

FOTO: Instagram

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter