Anamaria Stancu și Tudor Ionescu de la Fly Project au devenit părinți. Iată prima fotografie cu bebelușul!

Publicat pe

Tudor Ionescu de la Fly Project a devenit pentru prima oară tată. Anamaria Stancu, soția sa, a adus pe lume, în această dimineață, o fetiță perfect sănătoasă care se va numi Ilinca.

Tudor a dat vestea că este tată pe rețelele de socializare unde a postat și prima fotografie cu bebelușul.

„E HIT!!! #Ilinca', a fost mesajul care a însoțit fotografia cu micuța, care este înfășată într-o păturică albă cu broderie roz. Imediat, acesta a primit sute de mesaje de felicitare din partea fanilor.

Fiica lui Tudor Ionescu și a Anei

Tudor Ionescu și Anamaria Stancu sunt împreună de 12 ani, iar de 4 ani cei doi s-au mutat în casă nouă, acolo unde și echipa Viva! a mers în urmă cu 4 luni.

Citește și: Paris Jackson și Macaulay Culkin și-au făcut tatuaje identice. Iată ce legătură este între cei doi!

În luna martie, solistul trupei Fly Project anunța că va deveni tată printr-un mesaj pe rețelele de socializare.

„Nu mă pricep deloc să fac anunţuri importante, în consecinţă, vă spun cât se poate de direct c-o s-avem o fată. Eu unu’ m-am pregătit corespunzător după cum se si vede-n poză… Deocamdată, accesoriu’ ăsta mic şi negru’ e de plastic şi e de la recuzită, da’ nu vă bazaţi pe asta, că nu rămâne aşa… :))', spunea Tudor pe atunci.

Alexandra Popescu

Foto: Instagram

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter