Anca Lungu a petrecut o zi alături de copiii orfani

Publicat pe

Anca Lungu s-a implicat ieri într-o acţiune umanitară dedicată copiilor din ofelinate bucureştene. Ea a petrecut o zi la Waterpark alături de micuţi, în cadrul unui proiect care doreşte să ofere copiiilor din orfelinate o alternativă sportivă la formele prea frecvente de ratare prin violenţă, droguri sau alcool.

 

anca lungu

 

Foto: Facebook

 

Anca a scris un mesaj emoţionant pe Facebook, în care îşi exprimă bucuria de a fi putut să facă un copil fericit, lucru care a încărcat-o de energie pozitivă pentru întreaga zi.

„Am mai spus şi repet că cel mai simplu gest din lume este să faci un copil fericit. Ei ştiu să se bucure de lucrurile simple de care oamenii mari uită pe parcurs. Chiar dacă nu mai are părinţii aproape, Cristi a fost cel mai fericit să-şi petreacă o zi la piscină şi să-şi testeze noua jucărie. Felicitări celor care au avut această iniţiavă şi mulţumesc pentru încă o dimineaţă perfectă din viaţa mea!”

 

Anca Lungu, vacanţă de vis în Bucovina

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter